Schokkende foto van massamoord Parijs, PEGIDA betoogt maandagavond 16.11 in Antwerpen

SolidariteitIsNietGenoeg-PegidavierkantOp 13 november 2015 werd Parijs, na Londen (2005-52 doden) en Madrid (2004-191 doden), getroffen door één van de meest moorddadige terreuraanslagen door moslimterroristen op Europese grond ooit.  137 ongewapende burgers  werden aan flarden geschoten in opdracht van de organisatie die zichzelf helder en duidelijk ‘Islamitische Staat’ noemt.  Bij het moorden werd in alle openheid ‘Allah Akbar’ geschreeuwd, en de moorden werden uitgevoerd zoals bevolen in de Koran, volgens de islam het letterlijke woord van Allah.

Pegida Vlaanderen roept iedereen op morgenavond om 20 uur op het Conscienceplein in Antwerpen deel te nemen aan een wake als hulde voor de slachtoffers in Parijs en als blijk van solidariteit met Frankrijk.  Iedereen wordt opgeroepen kaarsjes mee te brengen, die op het plein geplaatst zullen worden.  Maar tegelijk kondigt Pegida aan, dat solidariteit NIET genoeg is: het wordt tegelijk een manifestatie voor een HARDE aanpak van het moslimextremisme.  ‘De teruggekeerde IS-oorlogsmisdadigers moeten in de cel, de haatpredikers moeten ons land uit, de extremistische moskeeën moeten dicht, de grenzen moeten eindelijk hermetisch toe, zoals wij al maanden geleden vroegen’, aldus PEGIDA.

Intussen circuleren via het internet verbijsterende foto’s van het bloedbad dat door de islamitische massamoordenaars, die o.a. als ‘vluchtelingen’ via Griekenland naar België en Frankrijk kwamen, werd aangericht…  Wie nu nog met plakkaten ‘refugees welcome’ staat te zwaaien is toch echt rijp voor het gekkenhuis.

aanslagparijsbataclanbinnenzicht

 

4 comments

  1. Is het iemand al opgevallen dat er door een IS bom in een Russisch passagiersvliegtuig meer slachtoffers vielen dan in Parijs? Waarom werd hiervoor geen minuut stilte gehouden, geen vlag half stok gehangen, geen treurbericht de wereld ingestuurd, geen kaars gebrand, geen bloem neergelegd? Discriminatie voor slachtoffers van terreurdaden?

  2. WEERAL een straf staaltje “Diversiteit is een verrijking”(sic) zeker ??????

  3. En naar het schijnt zouden veel van die slachtoffers ook nog de keel overgesneden zijn. De politie heeft daar voorwaar een paar serieuze bokken geschoten met hun afwachtende houding. Een gijzeling? Het zal wel. Een slachting was het, en zij hebben uren gewacht vooraleer in te grijpen.

  4. Het zijn geen betogingen die dit tij van terrorisme zullen doen keren (zoals ik al zo vaak heb gezegd), ook al stappen er tienduizenden mee op! Alleen van een eensgezind, vastberaden en weerbaar (dus gewapend), zelfbewust want soeverein volk kan men zulks verwachten. “La France est en guerre!” Pure volksdemagogie. Een “Grande Nation” die in oorlog is mobiliseert vooreerst onmiddellijk haar strijdkrachten. Zien we dat gebeuren? Neen, Iets DOEN doet men NIET . Dit zou immers de volop aan de gang zijnde islamisering van Europa kunnen vertragen of hinderen. En wat een ramp voor de autochtone Europeaan zou dit laatste dan wel niet zijn? Veel, veel erger nog dan de moord op gewone, anonieme burgers van wie de Natie de PLICHT heeft hun leven te beschermen en hun veiligheid te garanderen. Hebben jullie het niet gemerkt? De Natie heeft alleen het enkele leven van burger Hollande beschermd. Wat een voorbeeld van gelijkheid en broederlijkheid! En in Hoboken is men de toestabd niet meer meester. Stel je voor; een volledige gemeente waar de Natie niets meer in de pap te brokkelen heeft. Worden de volksvertegenwoordigers niet dieprood van schaamte. Of vertegenwoordigen ze al heel lang het volk niet meer maar een politieke partij? Entenslotte, vergeten we het nooit; in een democratie komt alle macht uit het volk, maar het volk zelf heeft er geen.

Comments are closed.