VIDEO: ‘With open gates’: de islamitische asielinvasie in beeld

Hier is de taboedoorbrekende video die momenteel in gans Europa viraal gaat en met de harde beelden toont hoe ons continent ten onder gaat.

5 comments

  1. Het mohamedaans terreur gevaar kan ONGEFILTERD mee binnensijpelen , volgens sommige berichten zouden 2 Parijse terroristen als “vluchtelingske-ocharme” via Griekenland geïnfiltreerd zijn. Maar bovenop die immigratie-riool komt nog het gevaar dat Afrikaanse negers, binnengesleurd met het Marine “DEFENSIE”(sic)apparaat , ebola , TBC of andere tropische ziekten zouden kunnen importeren, ongewild, maar het resultaat dat telt !

  2. Tja, hier zijn geen woorden voor hé. Ik denk dat de eerste slachtoffers de linksen zullen zijn. Maar ook zij zijn onze zonen en dochters! Omgekeerde migratie naar Nieuw Zeeland of Australië is misschien onze toekomst…

  3. Pure en onversneden masochistische, autodestructieve oikofobie, maar uiteraard WEL politiek-correct vermits rechtstreeks indruisend tegen de billijke belangen behartiging van Stamboek-Europeanen !

Comments are closed.