nation3Zelfs de Vlaamse pers heeft onlangs bericht over verschillende anti-immigratie-acties georganiseerd door Franstaligen.  Dat is heel ongewoon, en het gebeurde omdat zelfs de Franstalige pers, en dat is heel ongewoon, melding maakte van de grote respons die deze acties kregen van de bevolking.

 Van Walcourt tot in Moeskroen lijkt de Waalse bevolking te rebelleren en het gevoerde migratiebeleid niet langer te aanvaarden. De Franstalige media worden vooral nerveus, omdat duidelijk is dat het protest mee wordt aangevuurd door de Waals-nationalistische beweging ‘NATION’.  Men kan moeilijk inschatten, welke impact NATION heeft op de zogenaamde ‘inspraakvergaderingen’ met burgers waar luid protest weerklinkt, maar men ziet wel duidelijk de laatste 10 dagen, vele activisten van NATION in anti-immigratie-acties op straat komen.  In Walcourt eindigde een volksvergadering in  absolute verbijstering voor de burgemeester van de PS. Maar ook in Moeskroen was er opschudding, toen een burgerinitiatief 200 mensen op straat kreeg, stevig ondersteund door NATION.

NATION zelf voert al een maand lang een grote campagne met folders onder het motto: “vol is vol!”  Het wordt interessant om te zien of deze golf van “rebellie” zal uitbreiden naar gans Wallonië.

Bij de beelden is het nuttig even stil te staan bij het gebruik van de Belgische vlag.  NATION gebruikt bij acties in Brussel steevast de Waalse haan en de Vlaamse leeuw.  Als de Belgische vlag in Wallonië gebruikt wordt bij anti-immigratie-acties, dan is dat hoegenaamd geen anti-Vlaams statement, maar is het een symbool van ‘identiteit’ waarmee de lokale bevolking zich afzet tegen de ongecontroleerde instroom van immigranten.

In deze reportage komt Hervé Van Laethem van NATION uitgebreid aan bod.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Waalse partij NATION erg actief tegen asielinvasie”

 1. Jean Marie TYTECA

  Nation doet mij denken aan enkele goede vrienden van mij in het Waalse stadje Couvin in de jaren tachtig die indertijd aangesloten waren bij Agir en dezelfde mening verkondigden. Hopelijk kan Nation uitgroeien tot een volwaardige gesprekspartner.

 2. Hier is een uitstekende video compilatie over de immigratie-waanzin en wat de gevolgen op lange termijn zijn.

  Verspreid de video!
  Stop de anti-Blanke waanzin!
  Stop de GENOCIDE van het Westen!

 3. Goed zo !

 4. Goed, we worden wakker

 5. De opkomst van NATION, als anti-immigratiepartij, verbaast me niet. In Wallonië heest m.i. veel meer armoede dan in Vlaanderen, dus de animo, voedingsbodem en aktiebereidheid is dan ook veel groter dan in het ‘rijkere’ Vlaanderen.

  1. Ik denk niet dat armoede de oorzaak is van de Waalse houding tegenover de horden gelukzoekers (pardon, vluchtelingen) die onze welvaart komen opteren. Ik ben eerder van mening dat, meespelend dat zij inderdaad armer, het veel vlugger hebben begrepen wat hen te wachten staat. Van waar zou die onnatuurlijke bereidheid van de Vlamingen komen om zich omwille van die parasieten (pardon, econpmische asielzoekers) door belastibgen (pardon, verplichte solidariteitsbijdragen) tot het bot te laten uitkleden? Het lijkt mij eerder dat de reden ligt in het feit dat de Walen alerte Tijl Uilenspiegel’s zijn en de Vlamingen slapende Lamme Goedzakken.

Trending

%d bloggers liken dit: