CD&V wenst moslims ‘fijn Offerfeest’ in Arabisch

cdvofferfeestOp de Facebookpagina van CD&V is een merkwaardige afbeelding verschenen.  Op het ogenblik, dat vele duizenden dieren pijnlijk worden afgemaakt via een onverdoofde slachting waarbij hen levend de keel wordt overgesneden, wenst CD&V de moslims blijkbaar een ‘fijn Offerfeest’.

Nog opmerkelijker is dat dit tweetalig gebeurt, met de vette titel ‘Eid Mubarak’.  Vroeger verdedigde CD&V de stelling dat enkel Nederlands de voertaal is in Vlaanderen, maar die is blijkbaar verlaten.

Of het zo’n verstandige zet is van CD&V zal nog moeten blijken.  Onder de afbeelding op Facebook stromen de reacties toe, en die zijn vrijwel zonder uitzondering negatief.  Alle Vlamingen keuren de afbeelding af.  De enige positieve reacties komen, niet echt verrassend, van… moslims.

17 comments

 1. Zie het ongelijke lettertype : arabisch eerst en in het vet. Van de onmogelijke integratie is totaal geen sprake. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De getto’s van de multcul zijn er ook het bewijs van. Overigens, de miskenning van de natuurwetten, zorgt ons nu al geruime tijd tsunami’s (want de natuur wreekt zich altijd, vroeg of laat), maar daarvan hebben de politieke en andere organisators die ervan profiteren, tot op heden geen last want die resideren ver buiten de steden, dus ruim, groen, veilig en rustig tussen eigen volk en eigen stand!

 2. Onverdoofd of verdoofd, het is natuurlijk even pijnlijk, en die achterlijkheid om te offeren voor goden, is tegennatuurliujk en moet onmiddellijk stoppen. Typisch voor dit bedrog is wel dat het van die godenpriesters het 1 jaar niet moet gedaan worden. Wanneer stop men met subsidies aan al die kerken, vrijzinnigen en humanisten inbegrepen? We doden dieren enkel om zelf te overleven, dat is de natuurlijk wetmatigheid, die, voor wie goden nodig heeft voor het eigen profijt na de dood, door hun goden is gemaakt. In wezen zijn we ook dieren en hebben zelfs geen persoonlijkheid maar alleen de illusie zoals die van de vrijheid. En men moet wel ziende blind zijn om gelijkheid te prediken terwijl het een en al diversiteit is in de natuur omwille van de concurrentie en dus de evolutie. Bloed en bodem, dus geen multicul met getto’s.

 3. Als het kalifaat bij ons uitgeroepen wordt zijn het waarschijnlijk diezelfde droltsjeven die als eerste een oranje overall aangemeten krijgen.

 4. Geen flauw idee waar de “C” en de “V” in hun naam voor staan, maar de “D” staat overduidelijk voor Dhimmi.

 5. Hebt u de herschilderde CVP al ooit eens “Zalig Pasen” aan de Christenen horen wensen ?

 6. Beschamend , en wat mij in die schaamtelozen nog het meest ergert is , dat zij nog niet eens beschaamd zijn om hun schaamteloosheid
  farizeeers ten gronde ……..alleen hebben zijn hun tempels geruild voor de moskee !!!!!!!!!!!!!

 7. Tja ! de sjeven zullen samen met de groenen en de roden de eerste zijn om zich als een geslagen hond neer te leggen bij het feit dat het westen veroverd zal worden door de Islam, de blauwen hebben nog wat twijfels, en de NVA, een slechte afspiegeling van de CVP, is op dit ogenblik vis nog vlees met de hete adem van het Vlaams belang in hun dikke nekken. Hopelijk kunnen deze laatste het tij nog keren samen met nog andere anti islam partijen van Europa , dat zal dan zeer drastisch moeten gebeuren, er zullen veel Europese dwangbuizen moeten sneuvelen voor de kiezers echt wakker schiet. wat kan men in ten treure nog meer zeggen dan, denk aan de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen die het volle gelag zullen moeten betalen. en in een sfeer zullen moeten leven zoals het vandaag aan toegaat in de islamitische landen die men kan vergelijken met de hel uit de bijbel. Vanaf hun ontstaan probeert Het Vlaams belang ons duidelijk te maken voor wat we vandaag door onze strot geduwd krijgen. maar de naïviteit van de Vlamingen en het ondemocratisch regiem door een onterecht proces en cordon verloor de partij hun armslag, de laffe NVA gaf haar door sprookjes en leugens te beloven de genadeslag, zo dachten ze toch , want het tij kan nog keren. Ik was er natuurlijk niet bij, maar ik hoor het de Wever zo zeggen ten paleize, ja Sire U kan ons vertrouwen, hier zijn mijn geloofsbrieven, ik heb bereikt wat geen proces noch cordon noch partij waar kon maken, het afslachten van het Vlaams belang, en Sire en de franskiljonse baronnen geloofden hem , en zitten ze dus in een regering, de regering van uitmelken van eigen burgers, en het laten binnen stromen van deserteurs en gelukzoekers allemaal islamieten waar wij allemaal mogen voor opdraaien dat we dat nu willen of niet, alsof er hier nog geen genoeg zijn.

 8. geen cd&v meer sorrij mannen julie gaan te ver gewone mensen bedriegen en beliegen

 9. In deze ga ik uiterst kort zijn:

  Wie de JAARLIJKSE SLACHTPARTIJ van de islamieten een “feest” heet is een stuk vreten.
  Wie wil zien hoe en met welk plezier de islamiet een dier AFSLACHT (het hoeft zelfs niet op de JAARLIJKSE SLACHTPARTIJ) kan ik Bonni’s BNI aanbevelen subcategorie http://www.barenakedislam.com/category/halal-slaughter/
  Neem dat ‘slaughter’ maar heel serieus het is ziekelijk.
  De hoofdafsnijders in wording (lees op een leeftijd datt onze kinderen nog spelen met Lego en poppetjes) doen daar hun eerste praktijk ervaring op.
  De wreedheid is ziekmakend zonder meer, ZIEKMAKEND, ik heb jarenlang met reefers (koelwagens) gereden op één van de grootste varkensslachthuizen in Europa, heb daar NOOIT breed grijnzende slachters gezien, hoewel er enkele tussen zaten die graag dieren doden, maar de grootste groep deed het omdat ze er hun brood mee verdienden.
  In de islamieten wereld is dat DOLLE PRET, dit soort komt massaal eurabia binnen en de gehele politiek kaste vind het zelfs een “verrijking”…
  Ga voor één keer niet expliciet over de rat onder de ratten spreken (De Wever Bart), maar wel dit wat ik op een blog las : “Elke stem die niet naar de PVV gaat betekent: Meer kolonisten”
  wat ik eerder pende als :
  Allen die —>niet<— op het Vlaams Belang gestemd hebben kunnen zich tot het eind van hun leven vergenoegen dat ze met betrekking tot de totstandkoming van het kalifaat hun steentje hebben bijgedragen.
  De oud CVP die nooit een Katholieke reflex heeft gehad (de naam waardig) heeft al lang alle moraal en ethiek (of normen en waarden), die ik als kind geleerd heb overboord gegooid…past in het rijtje van de appeasers, zo talrijk dat een rechtse islamofoob geen vijanden nodig heeft want zijn landgenoten (DE VLAMINGEN JA) zijn bereid om een mes in de rug te steken, dus gevaarlijker als zij die liedjes zingen of feestjes houden voor de islamieten invader.

 10. Hoe een krimpende , gewezen “katholieke” partij de kazak draait uit puur en onversneden electoraal, machiavellistisch opportunisme !

 11. De CD&V is tegenwoordig alles, behalve christelijk, dat begon al jaren terug met de 2 voorzitters, Van Hecke en Martens, beiden voorzitter van de ‘christelijke’ partij en allebei vrouw en kinderen in de steek gelaten. Wat het ‘Vlaams’ betreft, dat is enkel vlak voor de verkiezingen, de islam zegt u, kan ook nog stemmen opleveren want ook ‘godsdienst’, dierenrechten? Connais-pas, ja ook in het Frans…

Comments are closed.