Imam in Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem: ‘Neem de vluchtelingen binnen! Wij zullen Europa veroveren.’

taketherefugeesIn de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem heeft imam Sjeik Muhammad Ayed duidelijke taal gesproken. ‘We zullen kinderen maken in Europa en zo jullie landen veroveren, ‘zo klonk het. ‘ Neem de vluchtelingen maar binnen! We zullen ze weldra komen ophalen in de naam van het komende Kalifaat.’

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1215180.html

5 comments

 1. ZO TE ZIEN , FINANCIEREN DE ONNOZELE / NAIEVE LINKSE EUROPEANEN HUN EIGEN ONDERGANG , EN BOVEN AL, DEZE LINKSE DWAZEN EN IDIOTEN HEBBEN ALLES [ BEHALVE HET GELIJK ] EUROPA CONTINENT VAN NAIEVE DWAZEN .

 2. “We zullen kinderen maken in Europa en zo jullie landen veroveren” ????? En…. ZONDER ooit één cent bijgedragen te hebben , eens “erkend vluchteling”, ook nog veel kindergeld beuren door frequent “laden en lossen” als deel der broodwinning zeker ?????? Als dat nog eens kan aangevuld worden met een leefloon en de sociale voordelen voor grote “arme” gezinnen tot een voldaagse activiteit , lijkt me dat een lucratief bestaan om de voor hen “goede zaak” te financieren ! Uiteraard zullen wij wel meer BTW betalen, “indexsprong” lijden ZELFS voor onze karige pensioenen en onze jeugd laten werken tot ze 67 zullen zijn. IEMAND moet die islamisering toch betalen !

 3. Plagiaat van de sjeik. Kadhafi heeft het hem al jaren geleden voorgezegd: de baarmoeder van onze vrouwen zorgt…juist.

  1. Dat over die baarmoeder heeft de Algerijnse president Boumédiene reeds in 1974 al op de UNO gezegd er bijvoegend dat eens de mensen uit de zuidelijke hemisfeer de noordelijke zullen veroveren. Dit is NU bezig, maar niet alleen vanuit het Zuiden zoals hij voorspelde, maar OOK vanuit het Midden-Oosten.

 4. Niet on topic maar passend in de context : De openbare KRomroep BRT op hun best.

  “Racist brengt Donald Trump in verlegenheid” is de spectaculaire kop van een artikel op de webstek deredactiebe van de openbare KRomroep BRT.
  Daar ik me bewust ben dat de ambtenaren-journalisten van dat (semi) overheids instituut andere normen en waarden hanteren heb ik het bekeken om te zien met wat ze nu uitpakken.
  De ambtenaar-journaliste van dienst (ik ken hun namen niet) heet ik het ‘Akelige Grijnsje’, haar commentaar wil ik niet onthouden en heb dus maar een transcriptie gemaakt.

  (Akelig Grijnsje) :
  “In de Verenigde Staten heeft de republikeinse presidents kandidaat Donald Trump afgezegd voor een belangrijke bijeenkomst.
  Officieel luid het dat hij zakelijke verplichtingen heeft maar wellicht zit ook zijn optreden van gisteren op een andere bijeenkomst daar voor iets tussen, een man uit het publiek maakte toen de volgende opmerking” :
  –> Ik hou me aan de originele taal (*) in deze en laat Donald Trump’s inbreng achterwege.

  (Vraag van de man) :
  “We have a problem in this country, it’s called muslims. We know our current president is one. You know he’s not even an American…birth certificate ( …onduidelijk…), but anyway we have training camps growing where they want to kill us. That’s my question, when can we get rid of it?”

  (Akelig Grijnsje):
  “Trump reageerde niet op de “racistische” uitlatingen van de man en dat levert hem nu felle kritiek op, de democratische rivaal Hillary Clinton noemt het verontrustend en verkeerd, en ook ander republikeinse presidents kandidaten vinden dat hij de vragensteller op zijn plaats had moeten zetten.”

  Dit is dus wat de mainstream media een “racist” heet, diezelfde media die dagdagelijks islamieten invaders “vluchtelingen” of erger, “migranten” heet.
  Diezelfde media die hun eigen waarheid fabriceert en wie afwijkt van dat pad verketterd als “racist” of “islamofoob”., die nalaat om onderzoeksjournalistiek te doen wat trouwens één van hun kerntaken zou moeten zijn.
  Tot nader order ken ik er maar éne in de Lage Landen en dat is de Nederlander Arnold Karskens.
  Wat het onderwerp betreft heeft de man overschot van gelijk en aan zijn stem te horen is het ergens in “The “Deep South”, dat is ook het gebied in de US waar zich de meeste (én grootste) afgelegen kampen bevinden waar de man het over heeft.
  Ook zijn opmerking over moslimbroeder Hussein Barack is meer als waar, hij is geboren in Kenia en zijn vader was islamiet en bovendien is er het geknoei met zijn (origineel) geboorte certificaat (waar de bezorgde vragensteller het ook over had)..
  En, terug vraag ik me af : is islamiet een ras, hoe kan men van racisme spreken als iemand het over (de meest perfide ideologie ooit) islamiet(en) heeft, misschien heb ik toch niet zo goed opgelet in de leslokalen…
  On topic, bovenstaande video is een van de honderden die circuleren op het www waarin islamieten onomwonden hun target duiden : de overrompeling van Europa dat verwordt tot eurabia.
  In de prille jaren tachtig had Khadaffi het reeds voorspeld dat Europa overrompeld zou worden door de islamieten, zonder strijd, louter door hun aantallen.

  (*) Voor zij die de vertaling willen klikken op deredactiebe

Comments are closed.