Asielinvasie: ‘Allah Akbar’ en geweld tegen Hongaarse politie, ‘hoofd afsnijden’ bij aankomst

vluchtelingenkopafsnijdenHier zijn weer de beelden die de realiteit tonen van de aan de gang zijnde asielinvasie – en die je bij de Vlaamse leugenpers niet of nauwelijks ziet.

Agressieve asieleisers vallen de Hongaarse politie aan met stampen, duwen, stokken en stenen; de Hongaarse politie verdedigt correct de Hongaarse grens met pepperspray en waterkanon.

Agressieve asieleisers vallen de Hongaarse politie aan met stenen en flessen, om het land en de EU illegaal binnen te dringen; af en toe is duidelijk de strijdkreet ‘Allah Akbar’ te horen.

Intussen laten nieuw aankomende ‘vluchtelingen’ er geen twijfel over bestaan wat ze graag met de ‘ongelovige’ Europeanen zouden doen: de kop afsnijden. Het is al de tweede keer dat zo’n beelden opduiken…

18 comments

  1. “Diversiteit is een verrijking” ???? Ha zo ! Voor welk bevolkingssegment zou het “verarming” zijn en voor welk inderdaad een “verrijking” ?

  1. BLANKE GENOCIDE is het alleszins naar de toekomst toe, wanneer Dhimmi telgen in de demografische minderheid zullen zijn….

 1. Het wordt hoog tijd dat we iets gaan doen, zo niet zal België en Europa niet lang meer bestaan u ziet toch dat de islam met niets of niemand rekening houdt alleen zij bestaan de rest is stront voor hun. Kom op straat en niet met 10 man met honderdduizenden.

 2. In slovakia komen echte nationalisten op straat tegen de immigranten invasie. Uitstekende video met oa. toespraak van Marjan Kotleba (met Engelse ondertitels).

  1. Proficiat dat Slovaakse EigenVolkse Mensen hun billijke belangen terecht behartigd willen zien in HUN land !

  1. Blijkbaar vinden 119 pedofielen het verkrachten van 7- jarigen normaal.

 3. Politiek-correct geïnfecteerden kijken politiek-correct zelfcensurerend weg over de LINKSE schouder . Ook wanneer HUN kop zal geamputeerd worden ?????

 4. De beelden van Russia Today werden gewoon op de vtm getoond hoor (Nieuws van 16/09) met de commentaar erbij dat de Hongaarse politie ingreep nadat ze aangevallen werden door de immigranten.

  1. Blijven kijken naar “de vtm” en u wordt (“uitstekend”) op de hoogte gehouden wat er in de wereld gebeurd, echter wel met die beperking dat de (in dit geval VTM) mainstream media beslist wat u MAG zien.

   1. RT (Russia Today) rapporteert objectief-correcter zeker dan de filosemietische, pro-Zionistische propaganda die CNN afscheidt.

 5. Als men deze beelden ziet, meer dan ooit, wordt lid van het Vlaams belang, maak deze partij sterker dan ooit tevoren, en aan de overlopers kom terug het is geen schande om U te vergissen in een verraders partij die verandering beloofde maar onze kinderen in levensgevaar brengen . smijt de dagelijkse leugenpulp buiten, zeg massaal uw abonnementen op. wordt lid van de Vlaamse ziekenkas, smijt de vakbond buiten, en ge zult eens zien welk bakkes het regiem zal trekken. De enige democratische manier om uw ongenoegen te uitten.

 6. Nog een “voetnoot”, had dit bij mijn reactie moeten plaatsen maar ja perfectie is niet van deze wereld, dus…

  http://opiniez.com/2015/09/16/ochtendhumeur-wilders-en-kafka/

  Opkomen voor eigen volk, ook Geert Wilders heeft moeten constateren dat dat niet meer deel uitmaakt van de politici die de dienst uitmaken.
  In Vlaanderen was de beste slogan ooit van het Vlaams Blok ‘Eigen Volk Eerst’, een uitgemaakte zaak voor ieder die zijn natie voorstaat maar blijkbaar is het voor zij die een multikulle samenleving voorstaan niet zo.
  Toen werd er reeds gespuwd op het trotse nationalisme dat overal in de wereld een vanzelfsprekendheid is maar niet zo bij de multikullers, zij willen van het OUDE Europa één grote smeltkroes maken hoewel DE “smeltkroes” New York heeft ons al lang geleerd dat dit niet meer is als een illusie.
  Wat we nu zien is dat de moedige Viktor Orban samen met de staten die de grenzen sluiten voor de islamieten invasie door de gehele islamofiele roedel (van politici tot pers) een onmenselijke houding verweten wordt, edoch heeft Orban gezegd dat hij Christelijke vluchtelingen wil opvangen in zijn land.
  Wat ook reeds weken op het www rondzweeft, foto’s van “vluchtelingen” aangekomen in eurabia die ook poseren in Syrië als strijder bij IS of het “moderated free Syrian army” (daar zijn geen onafhankelijke bronnen over) hoewel wat gruwelijkheden betreft moeten zij niet onderdoen voor IS.

 7. De screenshot uit de laatste video met een “jonge zielige vluchteling” die zijn dankbaarheid uit door een internationaal gekend gebaar te maken is gemaakt in Slowakije.
  Dit is wat de mainstream media en voltallige multikulle islamofiele broederschap (van links tot zelfverklaard rechts) een “kind” heet, een minderjarige “vluchteling” die “dringend opvang nodig heeft om zijn traumatische ervaringen te helpen vergeten”, jawel zo wordt het geformuleerd.
  Ik weet vrijwel zeker dat de hulpverleners met bosjes gaan klaarstaan om “getraumatiseerde vluchtelingen” zoals deze een hartelijk welkom te heten en hun onbaatzuchtige toewijding te botvieren.
  Nu, wat is de realiteit, dit islamietenTUIG LIJKT een kind maar niet vergeten dat de islam(itische) doodscultus IS met graagte video’s post waarop “kinderen” zoals deze emotieloos mensen doden.
  Ook is het een gekende praktijk van de islam(iet) om hun zoontjes het mes te laten hanteren bij de jaarlijkse SLACHTPARTIJ wat de media en de talloze …(ik klem mijn kaken op elkaar) een “feest” heten.
  In deze context ook eens een zijsprongetje maken naar de bende van DE Wever Bart, zijn handlanger Weyts Ben is opeens een “goede” en “die nva weet toch wat leeft bij de mensen”…als ik zo uitlatingen hoor hou ik mijn klep want ik heb lang geleden geleerd dat ‘één zwaluw de lente niet maakt’ en het grotere plaatje is dat de bendeleider de islamieten invasie faciliteert.
  Dan is die Weyts Ben zijn stoere houding gemakkelijker te verklaren als het bekende doekje tegen het bloeden.
  Terug on topic, wat we nu ook veelvuldig te zien krijgen is video’s met poppen of beertjes waar breed lachende “kinderen” het hoofd van afsnijden of zoals hoger aangehaald bij de jaarlijkse SLACHTPARTIJ waar ze BREED LACHEND het schaap de keel oversnijden.
  Ik heb enkele dagen terug een video gepost met daarop een islamiet (bij het verlaten van een opvangcenter in Hongarije) die hetzelfde onmiskenbare gebaar maakt, hij is oud genoeg om een getrainde terrorist te zijn.
  Afgelopen dagen te lezen dat op elke honderd “vluchtelingen” er zich twee terroristen bevinden. IS zelf claimt dit (geeft aan hoe zeker ze van zichzelf zijn), verschillende veiligheidsdiensten zijn daarvan op de hoogte en wie nog mocht twijfelen : begin deze week waarschuwde een Libanese minister voor IS terroristen tussen de “vluchtelingen”.
  De media denkt u…tja huilen met de pet op, immer weer foto’s van kinderen, vrouwen en alle emo registers die opengetrokken worden.
  Gisteren op de openbare KRomroep BRT hun online vehikel deredactiebe met een kort verslagje over het escalerende geweld aan de grens met Hongarije “…de “vluchtelingen” gooien met waterflessen…”, wie dat leest of het (verknipte) beeldmateriaal ziet komt tot de conclusie dat de Hongaarse politie zwaar geweld inzette tegen boze water gooiende “vluchtelingen”.
  Dus zoals de beelden hierboven laten zien is niks minder waar want de niet geknipte verse laat islam(ieten) TUIG zien die stenen, stokken en stalen staven gooien naar de belegerde politie mensen.
  Tussen haakjes, ik wacht nog steeds op een reply van hun “Klachtencoördinator VRT” of één van de talrijke ambtenaren-journalisten om mijn bewering onderuit te halen dat ze niet objectieve verslaggeving maken over de islamieten invasie.
  Gisteren Geert Wilders zijn uur lange toespraak beluisterd, geen speld tussen te krijgen woord voor woord laat hij de goegemeente zien wat de realiteit is (link naar de geschreven tekst) http://pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8635-apb2015.html

 8. Hongarije moet even contact nemen met de politie van Noord-Ierland (protestantse afdeling), misschien ligt daar nog ergens een voorrraadje “rubberkogels” zomaar niets te doen. Het zou die allahakbarroepers wel wat afkoelen.

  1. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat onze vriend Victor Orban in Hongarije deze webpagina bezoekt, of alleszins bezocht heeft……

Comments are closed.