sodbStevenen we af op een tweede Blokkendoos-affaire? Het lijkt er stilaan op, Alle elementen zijn aanwezig: een vaag voorval, een valse beschuldiging aan het adres van iemand die niet op de hoogte was én zelfs niet eens aanwezig, hysterische moeders aan de schoolpoort en oh toevallig een islamitisch sausje er bovenop. Het schooljaar is weer goed begonnen.

Kleuterschool de Bijtjes aan de Antwerpse Stationsbuurt, één van de Antwerpse multiculturele paradijzen, werd volgens de sociale media opgeschrikt door ‘racisme’ en ‘foltering’ van een allochtone kleuter. Deze ukkepuk zou door een juffrouw geduwd zijn geweest en vervolgens opgehangen(!) aan een touw of een draad. Een verhaal Anthony Horowitz waardig.

Deze beweringen werden echter voor waarheid verkondigd door de ouders van de bewuste kleuter. Na hun boude beweringen op Facebook – inclusief dramatische foto’s om het gebeuren kracht bij te zetten – volgde een gesprek tussen de directie van de school en de ouders. Zo lossen wij dat immers op in het beschaafde Europa. De vermeende ‘daders’ zullen wel gepast aangepakt worden, maar verder wordt er best niet teveel aandacht aan besteed door externen, om begrijpelijke en rationele redenen.

Maar in Aziatische en vooral Afrikaanse culturen gelden er duidelijk andere normen en waarden. De ouders van het ‘slachtoffertje’ legden zich dan ook niet neer bij de gemaakte afspraken met de school en trokken met hun horror-script naar de politie. We waren er uiteraard niet bij, maar ook daar zullen ongetwijfeld afspraken gemaakt zijn in het belang van een eventueel verder onderzoek.

Maar daarna vergaten de ouders weer dat ze zich in Vlaanderen bevonden en dus andere normen en waarden dienden te respecteren. Het resultaat? Barbertje moest hangen! Tijd voor de publieke schandpaal! Een oproep tot protest werd gelanceerd en deze ochtend verschenen hysterische moeders – geheel toevallig droegen ze allemaal een hoofddoek – aan de schoolpoort om met veel toeters en bellen de geviseerde juf aan te klagen.

Een aantal zaken werden meteen duidelijk en doen de Vlamingen de ogen fronsen. Ten eerste was de geviseerde juf niet eens aanwezig tijdens het moment dat de ‘feiten’ zich zouden hebben afgespeeld en ten tweede weigerden de protesterende ouders een gesprek met de directie, die daar nochtans zelf op aandrong.

De directie hoopt dat deze zaak niet escaleert zoals dat het geval was bij de Blokkendoos, terwijl daar ook bleek dat er van racisme en mishandeling helemaal geen sprake was. Maar wij vrezen het ergste. De poppen zijn aan het dansen gegaan en het liedje zal volledig uitgezongen moeten worden. Racistische mishandeling is het en racistische mishandeling zal het zijn! Hoezeer de bewijzen en beweringen dit ook mogen tegenspreken. Eén lichtpuntje: de juf werd alvast niet geschorst.

Onze conclusie? Integratie: u doet het verkeerd!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Integratie bij ouders ‘De Bijtjes’ is mislukt: hysterie behoort niet tot onze normen en waarden”

 1. Er dient objectief-correct onderzocht, zonder enigerlei politiek-correct schroom, of er naast “Laster & Eerroof” ook sprake zou kunnen zijn van autochtonofoob-racistische motieven .

 2. Ik denk dat de linkse gatlikkers een dagtaak hebben om hun duim naar beneden te houden bij de reacties. Later zullen zij zeggen wir haben das nicht gewust.

 3. Een echte schande, een leerkracht die onterecht wordt beschuldigd voor wansmakelijke feiten die nooit hebben plaatsgevonden. Een fikse schadevergoeding voor de betreffende onderwijzeres is hier wel op zijn plaats.

 4. hoepel op ratje

 5. Regeringsmededeling

  Ik richt mij tot alle moslims van België, Duitsland, Frankrijk, Nederlanden kortom heel Europa.
  Mijn familie en ikzelf willen ons graag in Marokko of Algerije of Turkije vestigen.

  Mijn buren en vrienden, die aan ons gehecht zijn, zouden ons het liefst volgen, natuurlijk ook hun familie en de vrienden, daarvan zijn ook weer de vrienden van hen en…

  We zullen dus met heel velen in Uw land zijn; en omdat we allemaal Katholiek zijn, moeten er kerken gebouwd worden, en MOETEN wij subsidies krijgen vd Marokkaanse en de Algerijnse Staat, daarom moeten er straten worden afgesloten voor onze processies (maar wees gerust, bij ons is dit slechts een keer per jaar voor de Heilige Maagd Maria, en niet….5 keer per dag).

  Wij willen dat Uw feesten verboden worden, want dit zou de christelijke gemeenschap die we zijn, beledigen.
  We eisen dat onze kinderen op schoolreis kunnen gaan met een kruisje om hun nek en we willen onze sandwich met ham kunnen nuttigen op school of op het werk.

  We eisen varkensvlees, en als we de bak zouden in moeten (best niet) eisen wij, mooie cellen, goeie verwarming, sport accommodatie, kleuren-tv, én, én, én dat we ‘s avonds kunnen kiezen uit DRIE verschillende menu’s !

  Wij eisen dat onze katholieke vrouwen in hun bikini op het strand mogen en dat we samen met jullie (mannen + vrouwen) samen in één zwembad mogen zwemmen. Voor het geval dit verboden wordt, kunt U ons dan het dichtstbijzijnde politiebureau aanwijzen
  waar we onze klacht betreffende discriminatie kunnen
  deponeren ?

  Ik dank U bij voorbaat voor Uw begrip. Wacht, ik vergeet nog iets……..Als mijn dochter Uw vlag in de fik steekt wanneer een sportteam uit België een wedstrijd wint, wilt U dan net zo vergevingsgezind zijn zoals wij ? Goed, dan zal ik er voor vloeken…bedankt.

  Getekend,
  Miljoenen normale Europeanen met en zonder geloof !
  Als je de rollen zo eens omdraait, valt pas goed op, waar de politieke correctheid (de walgelijke lafheid) van een groot aantal Europese politici ons gebracht heeft

 6. Hysterische Turkse moeders zijn een gevaar voor onze oorspronkelijke samenleving. Deze moeder zou onmiddellijk beboet moeten worden wegens laster en eerroof, en voor het aanbrengen van geestelijke ravage bij de kleuterjuf!

 7. ik verschiet ervan dat er nog leerkrachten willen werken in dergelijke scholen …
  mss is een net van apparte moslimscholen zo slecht nog niet …
  dan zijn er wat minder ongegronde beschuldigingen aan ‘racisten’

 8. Erg dat de media daar zoveel aandacht aan schenkt zou men denken, maar goed dat het uitgebreid uitgesmeerd wordt, zo zullen meer en meer mensen hun ogen open gaan, en voor de enige partij stemmen die een einde aan deze islamitische nachtmerrie wil maken. Neen niet op spooktreinen ook geen verplichting om het land te verlaten, gewoon alle uitkeringen afnemen, wedden dat de meeste vertrekken naar hun hemelse heimat. en de weinige ingeburgerde zullen blijven om met ons samen te leven in goede orde.

 9. Er komt nog van die beschuldigingen , van gezien van gehoord te hebben de klootzakken, waarom gaan ze dan niet terug vanwaar ze komen daar is het veel beter toch , Crapuul

Trending

%d bloggers liken dit: