De asielinvasie van Europa door honderdduizenden illegale en ongewenste vreemdelingen, waaronder een onbekend aantal IS-terroristen, gaat onverminderd door.  In Budapest leverde het beelden op van honderden asieleisers die betoogden; de beelden gingen de wereld rond.  Wat de leugenmedia echter niet uitzonden waren de beelden waarop de groep opvallend zijn kinderen gebruikte om de media te manipuleren, en massaal ‘Allah Akbar’ schreeuwde, kinderen incluis:

Intussen doet de politie van Hongarije wel wat ze moet doen: zij probeert de illegalen te verhinderen door te reizen naar Duitsland en Oostenrijk.

De ongewenste indringers die er intussen in slagen door te dringen tot pakweg Wallonië leveren intussen staaltjes af van het respect dat zij hebben voor het land, het volk en de cultuur waarin zij terecht komen. Op deze hallucinante beelden van een Albanese asieleiser is te zien hoe hij een ambtenaar in een Waals dorpje uitscheldt, beledigt, achtervolgt en tenslotte uitscheldt voor ‘racist’ omdat die… Frans en geen Engels spreekt. De Albanees roept hem toe: ‘Engels is een internationale taal, Frans niet.’ Wie denkt dat deze mensen komen om zich aan te passen of te integreren is eraan voor de moeite…

http://jwpsrv.com/library/Jgfc_jC+EeOjdSIACusDuQ.jsBEELDEN

PEGIDA Vlaanderen maakt zich intussen op voor een eerste actie, volgende maandag 7 september om 20 uur, tegen één van de nieuwe opvangcentra in kazernes voor illegale indringers. De vorige actie van PEGIDA Vlaanderen in Antwerpen was geslaagd, met een goede organisatie, goede sprekers en meer dan 100 aanwezigen. Ook deze keer zijn via Facebook al meer dan 100 deelnemers aangemeld, is de actie toegelaten, hebben parlementsleden hun deelname toegezegd en worden goede spreekbeurten voorzien. PEGIDA kondigt de actie aan met deze licht provocatieve banner:

pegida hotel vlaanderen

Makkelijk is het niet, want leugenmedia, politiek, ‘middenveld’ en dergelijke hebben een groot offensief ingezet om via emofoto’s van vrouwen en kinderen de bevolking warm te maken voor de invasie. Waar foto’s van lijken zelden getoond worden, zeker als het over kinderen gaat, wordt nu zelfs een schokkende foto van een lijkje van een verdronken kind van 3 overal verspreid, om de Europeanen een vals schuldgevoel aan te praten: ‘zie je wel dat het openzetten van de grenzen de enige oplossing is!’ PEGIDA gaat echter moedig tegen de emostroom in met deze afbeelding:

alseenkindverdrinkt

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Asielinvasie: Allah Akbar in Budapest, ‘racisten’ in Wallonië, PEGIDA in actie”

  1. Wat niet te begrijpen is,is de plotse opstoot van de invasie van vluchtelingen,(95 % gelukzoekers,of nog erger het paard van Troye.Die dan nog door onze machthebbers liefkozend worden binnengehaald.Ze hebben niets maar dan niets geleerd over het verleden van de Islam.Welke organisatie steekt hier achter en welke strategie beoogt ze.Saoedi. Arabië wil geen vluchtelingen ,wil zelfs geen financiële hulp geven aan hun broeders ,maar wel geld om 100 nieuwe moskeeën te bouwen in Europa

  2. Waarom roepen die nu allemaal ; “Allah Snackbar” ? Zouden ze zo’n honger gekregen hebben na Rode-Kruis voedselpakketten geweigerd te hebben, omdat er een rood Kruis (Christelijk symbool) op prijkte, zoals op youtube.com verscheen ?

  3. De opgezwollen valse democratie in volle actie. Ze zijn stapelzot geworden de Europese misbaksels die hun land naar de totale ondergang aan ‘t leiden zijn. En hier spelen ze een grote hoofdrol met de NVA op kop, niemand stelt zich de vraag hoeveel ISIS bandieten mee gestuurd worden om hier eerlang aanslagen te plegen, hoe gaan ze het kaf van het onkruid te scheiden. ik baseer mijn uitdrukking op de smeerlapperij en vernielingen die ze achterlaten om hun wil nu reeds op te dringen, de Europese debielen voelen de hete adem in hun dikke nekken van de partijen die nog achter hun volk staan, en dan beginnen ze beelden uit te zenden van dode kinderen, honderd maal per uitzending als het moet om de zachtzinnige goed gelovige Vlamingen warm te maken voor deze invasie. Te laf om het kwaad met de wortel en al uit te trekken, krijgen wij de overlast en de kosten door onze strot geduwd, De rijke islamitische boevenstaten met hun duistere middeleeuwse wetten lachen ons vierkant uit, want geen enkele islamiet uit naburige landen waar ISIS de plak zwaait komt erin. En wie verzuipt heeft het te danken aan zich zelf, en het zijn inderdaad de ouders die verantwoordelijk zijn voor de dood van hun kinderen die vandaag veelvoudig in beeld komen om ons een schuld gevoel aan te kweken , Het lokmiddel zijn de onmiddellijke financiële faciliteiten die nu aan eigen bevolking onttrokken worden, zwak bemiddelde autochtonen die al jaren op wachtlijsten staan voor een sociale woning, en in diepe verborgen armoede leeft, mag het nu op zijn pens schrijven. zij worden aan hun lot overgelaten, nog meer zelfmoorden zullen schering en inslag zijn, maar opgeruimd staat netjes zullen de hypocrieten denken, weer een armoezaaier van eigen bodem minder.

  4. In het beroerdste geval zijn de schuldigen, buiten hun ouders, de Wegkijkende Rode Linksche Gutmenschen, overigens een kleine groep, die middels propaganda mensen, vluchtelingen, economische immigranten en autochtonen mee de dood in sleuren. Bloed kleeft reeds aan hun handen en ze blijven maar doorgaan. Zijn het soms vampiers, die straks organeren bij het opslurpen van het bloed dat de straten rood kleurt?

  5. Neen niet de ouders : Die er afgedwongen geld aan verdienen !!! En ik heb zo een dik vermoeden : Dat het kind ook door deze smeerlappen, express levend in het water gesmeten is, om zo de pers en en officiele instanties te manupuleren, om verder voor opvang te zorgen !!! Het geld voor de “” overzet “” is wel bedoeld voor verder bewapening !!!

Trending

%d bloggers liken dit: