SCHOKKEND: moslim spietst afgehakt hoofd Europese werkgever op hek

aanslaggrenoble26062015daderyassinsalhiZopas werden door moslims alweer barbaarse en gruwelijke terreurdaden gepleegd in Tunesië en Frankrijk.  De daders waren geen ‘kansarme achtergestelden’: in één geval was het een student.  Jawel: een jongeman dus die ongehinderd toegang kreeg tot het duurste en beste onderwijs dat een samenleving met zijn belastinggeld opbouwt voor zijn kinderen.

In het andere geval was de dader aan het werk: hij had een baan gekregen van een Europese man.  Geen discriminatie dus op basis van huidskleur of religie, geen achteruitstelling, geen reden tot frustratie om welke reden dan ook:  deze man werd in Europa (te) vriendelijk, open, gastvrij en tolerant onthaald, zoals het overal gebeurd is de voorbije decennia.

En deze laatste man pleegde de volgende daad: hij onthoofdde zijn Europese werkgever, maakte trots selfies van het hoofd, en spietste het dan op een hek, om het daarna te versieren met islamistische vlaggen.  Het beeld wordt overal uit de media gehouden, maar wij van rechtsactueel konden er de hand op leggen.  Wij posten het hieronder.

Wij doen op deze website gewoonlijk bewust niet aan de publicatie van té gruwelijke foto’s.  Maar er zijn momenten dat er even een uitzondering moet gemaakt worden.  Opdat mensen zouden beseffen tegenover welke genadeloze vijand we staan, het islamistisch jihadisme, die bijgevolg ook genadeloos door de overheid moet bestreden worden.  We waarschuwen: het is een schokkend beeld.

Laten we ook maar eens herhalen dat wij elke vorm van geweld tegen moslims als ongepast en contraproductief beschouwen, tenzij in geval van wettige zelfverdediging.  Als je verontwaardigd bent, sluit je dan aan bij de initiatieven die vreedzaam maar vastberaden de straat op gaan tegen moslimterreur en islamisering, zoals bv. PEGIDA.

OPGEPAST: SCHOKKEND BEELD

 

6 comments

  1. En het wordt nog mooier, ene zeker minister van Justitie is van plan om kleinere gevangenissen te creëren, om de boosdoeners sneller terug naar de maatschappij te laten intrigeren, zo van die gezellige kleine onderonsjes, terroristen in een huiselijk sfeertje waar ze dan gezellig kunnen vergaderen over wat ze hier of elders nog kunnen aanrichten. die zelfde ministers die ging palaveren met de familie over zijn eis voor euthanasie van een totaal door boosheid verzopen moordenaar verkrachter die normaal voor mijn part gerust zich zelf kan ophangen in plaats van hysterisch in de media te komen klagen over zijn behandeling. Daar houden de huidige duur betaalde fluweelzitters zich dan mee bezig. dit is echt het einde van een geordende maatschappij, waar het slachtoffer naar de kloten kan lopen en de misdadigers het maar voor het zeggen hebben dun of door een doekje. Het zelfde in Frankrijk met die koppensneller, ze hebben hem niet te hard beschadigd opgepakt, ze hadden hem gewoon moeten afmaken, de vraag is wat gaan ze met deze hellehonden op lange termijn aanvangen. Tijd voor verandering nietwaar NVA, nog niet veel van gezien, we worden alleen nog meer betutteld en lichter gemaakt.
    “wordt jij ook helfie”, neen ik ben realist en Vlaams Belanger.

  2. Linksridders van de PoCo-Obediëntie zullen weer gaan grossieren in “argumenten”(sic) vanuit hun PoCo-excuses valies , waarvan de allermeest gebruikte cliché , ten pas en vooral ten onpas ; “ja maar zij zijn toch niet allemaal zo”(sic). Natuurlijk niet, godver-de-godver, maar hoeveel percent dan WEL ?????? Op die vraag krijgt men enkel een schouderophalen der PoCo”s en een met-de-mond-vol tanden-staande, gifGROENe lach van een PoCo-boer die politiek-correcte kiespijn heeft, achteloos politiek-correct de ogen sluitend voor “TAQIYYA”. ! ALLE niet onderbouwde argumenten, wilde hypotheses in feite, worden als PoCo-sofismen aangehaald om ONbewezen te “bewijzen”(sic) dat “slechts een minderheid” dergelijke excessen zou goedkeuren.De objectief-correct constateerbare feiten zijn echter wel dat we NIET weten of een minderheid der Mohamedanen dergelijk terrorisme “in naam van Allah” afkeuren zou. Er werd immers geen wereldwijd representatief opinie-staal ter onderzoek afgenomen, want dit zou immers onhaalbaar zijn.

  3. Ik ben boos op de onbekwamen, maar ook boos op de massa die voor deze onbekwamen gekozen hebben in al hun onverschilligheid, als blètende schapen lopen ze de potverteerders achterna. en de linkse meute horen we niet ze zijn doof en stom, de koran moet men respecteren he Jambon. de kruisen gooien ze weg, niet alleen Griekenlands pleegt zelfmoord volgens de dweil, maar gans Europa gaat ten onder als er niet drastische wordt opgetreden , en waar zit Patrick De Wael die uithaalde naar de Winter die het uiteindelijk toch bij het rechte eind heeft. de terreur komt met bosjes binnen, geholpen door dwazen, van boord geholpen aan land van Europa..

  4. Beste luitjes, denk je nu werkelijk dat vastberaden de straat opgaan en gezamelijk wat rond te wandelen deze misdadigers zal afschrikken en tegenhouden? Onze leiders zijn geschokt. Welnu, ik ben ook geschokt dat onze leiders alleen maar geschokt zijn en verder van plan zijn, buiten wat bla-bla, NIETS te ONDERNEMEN. Hoe is dat toch zo ver kunnen komen dat in een rechtsstaat de autoriteiten niet meer in staat zijn veiligheid, rust en orde aan de burgers te garanderen. En of die daders nu moslim zijn of niet is niet relevant. Het zijn de plegers van misdaden die voor de rechter moeten worden gebracht en gestraft volgens de Europese wetten. (KNIP) Helaa, brood en spelen -pardon, uitkeringen en TV-series- dat is alles wat het volk nog interressert. De volgende generaties zullen er de prijs voor betalen!

  5. Onze leiders zijn geschokt, ze hebben dat natuurlijk nooit zien aankomen, terwijl ‘t kleinst kind ‘t van mijlenver en reeds decennia kon zien aankomen, en ‘t heeft – wederom – natuurlijk totaal niets met islam te maken, want islam is vvrede!

Comments are closed.