voorpost1De één zijn dood is de ander zijn brood:  nadat de succesvolle partij Vlaams Blok jarenlang militanten van de beweging Voorpost opslokte voor haar snelle groei, valt nu een omgekeerde beweging op te merken.  Vlaamsnationalisten die de partijpolitiek geheel of geleidelijk voor bekeken houden, vinden opnieuw de weg naar niet-partijpolitieke organisaties – zoals Voorpost.

De Heelnederlandse en rechts-nationalistische vereniging ontstond in maart 1976;  dat betekent dus dat Voorpost in 2016 40 jaar onafgebroken op de voorposten van de Vlaamse en Nederlandse beweging staat. En dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan, zo laat de beweging weten.

Een reeks van initiatieven wordt uitgewerkt:

Begin augustus 2016 wordt een buitenlands kamp georganiseerd in Bretagne, in samenwerking met kameraden van de Bretoense nationalistische beweging ‘Adsav!’

Het Bormshuis zal een tentoonstelling organiseren over 40 jaar Voorpost.

In september 2016 komt er een groots Voorposttreffen dat de feestzitting van 30 jaar Voorpost zeker zal overtreffen.

Er komt een extra uitgebreid nummer van Revolte met bijzonder veel foto’s over 40 jaar Voorpostwerking.

Dat alles komt bovenop de normale werking van Voorpost, die steeds actiever wordt: op 27 juni nodigt Voorpost zijn leden en sympathistanten uit voor een familiefeest, en op 12 juli volgt een manifestatie in Waterloo ter herdenking van 200 jaar nederlaag van Napoleon, een historische overwinning op de Franstalige expansie.

Meer informatie op http://www.voorpost.org.

voorpost3 voorpost2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Voorpost maakt zich op voor viering 40-jarig bestaan”

  1. Super voor VOORPOST

  2. BEIDE zijn nodig , deserteren maakt NOG maakt minder weerbaar in deze barre, politiek-correct ontaarde ijsijd.

Trending

%d bloggers liken dit: