Wat doet een echte nationalist op 1 mei?  Keuze genoeg!  Wie het niet politiek maar eerder traditioneel ziet, kan terecht in Belsele bij Sint-Niklaas voor de jaarlijkse Meiboomplanting van het Vlaams Nationaal Jeugdverbond (VNJ).  Vanaf 10 uur zijn er volksspelen, om 14 uur wordt via een finalespel de ‘meigraaf’ aangeduid en daarna is er uiteraard een hapje en drankje voor alle vrienden van het VNJ.

1meiVNJ

 

 

 

 

 

 

Wie het wat politieker ziet kan terecht bij het Vlaams Belang, dat een uitstekende campagne voert onder het motto ‘red Vlaamse jobs’.  Op de symbolische locatie van ‘het kot’ van de Antwerpse havenarbeiders houdt partijvoorzitter Tom Van Grieken er zijn toespraak om 14.20 uur.  Echte problemen worden niet verwacht, alhoewel het legendarische drankverbruik van de lokale drankclub ‘De Zatte Kadullen’, ook wel bekend als het ABVV, natuurlijk voor enige onvoorspelbaarheid zorgt…

1mei2015bannervb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie echt gaat voor het stevigere werk is welkom op de 1 Mei-bijeenkomst van de rechts-nationalistische partij NATION in Brussel.  Zij verzamelen om 15 uur aan de Kunstberg, vlakbij het Centraal Station.  De bijeenkomst is toegelaten, maar vlakbij wordt ook een bijeenkomst toegelaten van extreem-links, dat steevast probeert met geweld bijeenkomsten van NATION te verhinderen (en steevast van een kale reis thuiskomt.)  Voor elk wat wils dus morgen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Op stap op 1 mei”

  1. Ik ga morgen richting Antwerpen …. naar de Cadixstraat.

Trending

%d