christopher barryHeel veel van de gruwelijke criminaliteit waarvan Europeanen dezer dagen het slachtoffer zijn wordt onder de mat geveegd, maar af en toe duikt een feit zelfs in de rood-groene leugenmedia op.  Zo berichten zowat alle kranten en websites vandaag over het toch wel uitzonderlijke feit dat in Londen een blanke bouwvakker, Christopher Barry, zonder echte aanleiding werd doodgestoken door een kind van amper 13 jaar.

Wanneer in de Verenigde Staten een politieman een ‘man’ neerschiet’, dan krijgen we daarbij steevast te horen hoe de huidskleur een rol speelt in de rolverdeling: de agent wordt steevast aangeduid als ‘blank’, het ‘slachtoffer’ steevast als zwart.  In het geval van de doodgestoken bouwvakker krijgen we niet te lezen dat die blank was; dat past niet in het rood-groene kader.  We krijgen verder ook niets te horen over het ‘kind’.

Tja, en dus kunnen wij daar niets meer over zeggen.  Is hij groot, of klein, draagt hij een bril, en heeft hij misschien, zoals dat dan heet, ‘een migratie-achtergrond’?  We komen het helaas niet te weten van onze geweldige kwaliteitspers.  Toch is het, met enig speurwerk, wel mogelijk een kleine aanwijzing te vinden.  In enkele krantenartikels wordt vermeld, dat het ‘kind’ lid was van de Wood Green Gang.  Deze sympathieke cultuurvereniging houdt elk jaar een cultuurfeestje, waar vrolijke liedjes en dansjes worden gebracht.  Wij vonden er een filmpje van.  Geniet ervan!  En denk eraan: blanken zijn boze racisten, zwarten zijn slachtoffers van discriminatie en/of lieve rappertjes.   En een enorme culturele verrijking voor dit triestige continent, dat spreekt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “‘Kind’ van 13 jaar steekt blanke bouwvakker dood in Londen; rara, wat wordt er verzwegen?”

  1. Deze “jongere” (ge weet wel) was dus nog een “kind” (ge weet wel) zeker ? Politiek-correct gecensureerde berichtgeving kan omzeild worden door TUSSEN de regels te lezen of TUSSEN de woorden te horen, zoals ZEKER op de sossenrode propaganda zender S.R.T. “Anti-blank en autochtonofoob racisme/discriminatie zijn immers weggecensureerd in het politiek-correct schrijvelaars woordenboek.

  2. Al dikwijls gezegd dat die politieke onbenullen die (nog steeds) voorstander zijn van ongebreidelde immigratie, verantwoordelijk zouden moeten gesteld worden voor al die slachtoffers van hun eigen volk, die vermoord worden als gevolg van die kortzichtige politiek. Omdat de samenleving opgezadeld wordt met allerhande brute, onverdraagzame minderheden die er alleen op uit zijn om “blanken” te vermoorden, te verkrachten, te folteren. Denk daaraan lieve medeburgers als er nog een roodgroene gifkikker in de bekende en gekend leugenmedia komt vertellen dat wij die “arme vluchtelingen” toch onderdak en voedsel moeten geven, en dat dat onze verdommelijke plicht is. En die nooit praten over de “verdommelijke plicht” van die gediscrimineerde immigranten.

Trending

%d bloggers liken dit: