Abu Jahjah zet zijn Kalasjnikov op Ebay

jahjah-fdwAbu Jahjah is dezer dagen weer niet uit het blikveld van de rood-groene journalisten weg te branden. Hij heeft dan ook redenen genoeg om kwaad te zijn. Zo beweerde Bart De Wever onlangs, dat Marokkanen nogal een slechte reputatie hebben. ‘Wat een onzin’, foetert Jahjah. ‘Terwijl iedereen weet dat Marokkanen vooral bekend staan als jongens die vrolijk met hun zusters en vriendinnen uitgaan in discotheken, leraars en politiemensen steeds vriendelijk en behulpzaam te woord staan, meisjes met een korte rok discreet negeren en homosexuelen toejuichen bij de Brusselse Gay Pride.’

Toch, zo beseft hij, is er misschien een klein perceptieprobleem. Dat hij enkele jaren geleden een Marokkaanse pogrom uitvoerde op de Borgerhoutse Turnhoutsebaan, om er de laatste Vlaamse winkeliers weg te jagen, dat is al lang vergeten. Maar dat hijzelf trots poseerde met een kalasjnikov-oorlogsgeweer, dat blijft hem toch een ietsiepietsie achtervolgen. ‘Op de redactievergaderingen van De Standaard blijven ze me maar aan mijn oren zagen om er eens mee te mogen schieten’, aldus Jahjah. ‘Volgens hen is dat een vorm van burgerrechtenactivisme die al lang verwaarloosd is. Maar ik heb er mijn buik van vol. Die kogels kosten bakken geld, en mijn leren vesten zijn al duur genoeg.’

Daarom is de kalasjnikov  van Jahjah nu te koop gezet op Ebay. De advertentie is te vinden onder de naam ‘schattigberbertje’, onder deze link: HIER

4 comments

    1. Een geweer met “pistonnekes” kan ook lawaai maken, zelfs op 1 april !

  1. mag dat wel van die zend hem terug naar zijn zandbak

    1. Machtige reactie !!!!!!!! moet zeker gelezen worden….

Comments are closed.