Moslims eren massaal Deense terrorist

muslimrageOok in Denemarken heeft een meerderheid van moslims zonder aarzelen laten blijken dat ze achter de daden van de moslimterrorist staan, die onlangs een islamkritische uitgever en een bewaker van een synagoge vermoordde. De lijkwagen werd omringd door honderden fans die slogans van de islamsekte brulden; de begrafenis werd door vijfhonderd moslims bijgewoond, die respectvol de doodskist aanraakten; moslimfans legden bloemen neer aan het huis van de terrorist, maar die bloemen werden dan weer door andere moslimgekken verwijderd vanwege ‘on-islamitisch’.

De beelden hier zijn het duidelijkst:

http://www.jpost.com/International/WATCH-Hundreds-attend-funeral-of-Copenhagen-gunman-391683

Meer beeldmateriaal hier:

Intussen blijven de roodgroene media piepen dat de moslimextremisten ‘maar een kleine minderheid zijn’. Op welke studie of peiling zij dat baseren is helaas onduidelijk; elke peiling of studie bewijst immers staalhard dat een meerderheid van de moslims extremist is.

5 comments

  1. In Frankrijk hebben ze de terroristen ten minsten incognito begraven. Dit was een uitstekende moment voor Denemarken om al die moslims die achter het kadaver van die terrorist liepen het land uit te zetten, maar daar zijn waarschijnlijk nog meer platbroeken die de overheden bezetten dan hier bij ons.

  2. Het wordt een steeds grotere spreidstand bij de linksen, islam propageren en ondertussen in de bres springen voor diversiteit (homo, jood enz…) . Ben eens benieuwd hoe ze dat gaan afwegen bij het centrum voor ongelijke kansen.

  3. De PoCo-media propaganda stelt ONBEWEZEN dat het “om een minderheid zou gaan” die fundamentalist is, maar het wordt wel steeds politiek-correct desinformerend gepropageerd. WIJ WETEN HET NIET maar hopen natuurlijk wel dat het zo zou zijn, tegen beter weten in ; “wishful thinking”. 23 % der wereldbevolkings zou mohamedaan zijn. Werd er een wetenschappelijk enquête ter zake gedaan binnen een representatief deel ? Neen i En zelfs indien het toch ooit zou gedaan worden, welke garantie hebben we dan qua juistheid der bekentenissen overwegende het mohamdaanse principe der TAQIYYA, ; desinformerend liegen uit “hoger belang” ????????

  4. Alleen DEENSE mohamedanen ? In ieder geval zou het ons meer verbaasd hebben indien het anders zou geweest zijn, quod non, vermits de Deense Koranverzen toch niet verschillen van andere.

  5. Dit is waarmee je Links het hardst kunt treffen in discussies: hen wijzen op de 50% moslims die de 5% terroristen steunt.

Comments are closed.