Karel Dillen over de islam in 1990

vlaamsblokeuropaeuropeesVan diep in de jaren ’80 van vorige eeuw, dus intussen 35 jaar lang, heeft eerst het toenmalige Vlaams Blok en daarna het Vlaams Belang gewaarschuwd voor de gevaren die de massa-immigratie, en daardoor de massale instroom van moslims, met zich zou brengen.  35 jaar lang werden die mensen die waarschuwden uitgescholden, beledigd, uitgesloten en veracht, en ervan beschuldigd dat ze nodeloos ‘paniek zaaiden’.

Nu vandaag voor iedereen elke dag opnieuw duidelijk wordt dat die mensen het al die tijd bij het rechte eind hadden is de vertwijfeling bij de leugenmedia en de linkerzijde groot.  Bij een deel van de N-VA, de vroegere Volksunie, doet dan ook de leugen de ronde dat… het VB in de jaren ’80 ‘nooit over de islam gesproken heeft’.

Men is daar blijkbaar kort van geheugen!  Terwijl toenmalig Volksunie-voorzitter Vic Anciaux enthousiast thee ging slurpen in de Brusselse moskeeën waarschuwden de kopstukken van het VB wel degelijk 35 jaar geleden al tegen de islam op een ogenblik dat die sekte nog hoegenaamd geen algemeen ‘issue’ was.  Hier een citaat van stichter en oud-voorzitter van het VB Karel Dillen om het geheugen wat op te frissen!

REACT1KarelDillenislam

2 comments

  1. Nog een wonder dat hij toen niet werd geliquideerd door de ontaarde Kerk voor die uitspraak.

Comments are closed.