dresden victimsHet is vandaag exact 70 jaar geleden dat één van de ergste oorlogsmisdaden uit de geschiedenis werd gepleegd.  Een vloot van meer dan 1000 Engels-Amerikaanse bommenwerpers viel helemaal op het einde van de Tweede Wereldoorlog de stad Dresden aan, met hoog-brandbare explosieven die de bedoeling hadden een ‘vuurstorm’ te creëren, om zo zoveel mogelijk onschuldige Duitse burgers te doden.  De stad was zo goed als onverdedigd en had geen enkel militair belang.  Het plan slaagde wonderwel: de vuurstorm werd een groot succes, en verbrandde niet enkel gebouwen en mensen, maar zoog zelfs de zuurstof uit bunkers zodat de daarin schuilende burgers geen schijn van kans maakten.

Het bombardement vormde maar één onderdeel in een misdadige campagne, waarbij vele steden van Duitsland genadeloos in de as werden gelegd, met het expliciete doel zoveel mogelijk Duitse vrouwen, mannen en kinderen te doden.  Omdat de stad op dat ogenblik barstensvol vluchtelingen zat, die op de vlucht waren voor het optrekkende Rode Leger, wordt het aantal slachtoffers op 100.000 tot 150.000 geschat.  Het totale aantal Duitse slachtoffers van de bommenholocaust bedraagt minstens 1 miljoen.  Wie in Duitsland rondreist ziet dat vele steden nog steeds de sporen ervan dragen.

Het herdenken van de bommenholocaust in Dresden is zo goed als onmogelijk, en zelfs een officiële kransneerlegging werd onlangs geschrapt.  Volgens het politiek-correcte regime in de BRD waren de Duitsers immers uitsluitend daders, en geen slachtoffers.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Bommenholocaust op Duitse burgers in Dresden 70 jaar geleden”

  1. Hadden ze in het begin van de oorlog moeten doen, dan hadden de duitsers mss wat minder gemoord.

  2. Fosforbommen maakten van vrouwen, kinderen en ouderlingen levende toortsen. Dresden had geen militair-strategische functie maar was de etalagekast van Duitse Cultuur en DAAROM vernietigden Engelse sadisten het , DAAROM ! PoCo’s doen al het mogelijk om die helse aanval quasi negationistisch te minimaliseren en herdenking te boycotten ! De overwinnaar schrijft immers heel de geschiedenis door de main stream versie der historie, die als enige officiële waarheid geldt, zelfs op straffe van zware sanctie bij verpletterende kritiek door andersdenkenden, alleszins kennelijk binnen sommige als “democratie” vermomde PoCo-dictaturen, waar lobbies soufleren wat in de PoCo-Catechismus der PoCo-Kerk dient te staan als onwrikbare geloofspunten, axioma’s of dogma’s . Het begon al met “De bello gallico” van Jules Caesar want de tijdgenoten van Boduognat of Ambirorix lieten hun versie der feiten niet na.

  3. Daar mag niets over gezegd worden maar één ding is wel heel zeker da Amerikanen waren in de wereldoorlogen, Vietnam, en waar ze ook waren groter smeerlappen en moordenaars dan de duitsers. zoveel is heel zeker maar dat mag ,” Hooo wat zijn ze zo lief “

  4. Wat is dat nu weer? In naam van de Vrijheid en de Democratie kan men immers toch geen oorlogsmisdaden verrichten, en zeker geen schendingen van de menselijkheid. Vorig jaar nog heeft men voor “Bomber Harris”, de verantwoordelijke voor dit soort Hiroshima, een standbeeld opgericht! Moet er nog zand zijn?

  5. Marc Uytdewilgen

    “Nos sumus victores history scribe” schreef Julius Ceasar in zijn verslagen. Ja ook Winston Churchill was een oorlogsmisdadiger, alleen dat zwijn stond aan de kant der ovenwinnaars en die schrijven en manipuleren de geschiedenis..

Trending

%d