udovoigtateshotelkehlDat linkse mensen behoorlijk onverdraagzaam zijn, daar kan de gemiddelde rechtse nationalist in Vlaanderen ook wel iets over vertellen.  Kinderen die uit een crèche worden gezet omdat hun vader VB’er is, mensen die uit vakbonden worden gegooid, beschadigingen van eigendommen en wagens: een makkelijke weg is het niet.  Maar dat is nog niets in vergelijking met wat leden van de rechts-nationalistische partij NPD in Duitsland over zich heen krijgen.

Zopas werd daarvan weer een ‘fraai’ voorbeeld geleverd.  Het Duitse volk heeft democratisch beslist dat Udo Voigt Europees parlementslid is voor de NPD, en dus moet Voigt elke maand een week in Straatsburg zijn om daar daar zijn taak uit te voeren.  Aangezien de zitting een week duurt, is een hotel dan wel handig; in dit geval koos Voigt voor het Ates Hotel in Kehl, de Duitse stad aan de overkant van de Rijn, recht tegenover Straatsburg.

Uiteraard verliep zijn verblijf steevast rustig en zonder problemen, maar zopas heeft de eigenaar Voigt geschreven dat hij uit het hotel wordt gegooid.  Reden: hij heeft klachten gehad van politieke tegenstanders, en vreest ‘escalatie’…  Voigt is uiteraard erg boos, en laat het er niet bij:  ‘Het is een schande dat zo’n brutale vorm van politieke discriminatie in Duitsland gepleegd wordt, en ik trek naar de rechtbank om dit te laten veroordelen’, aldus Voigt.

De in Duitsland massaal aanwezige scène van gesubsidieerde verenigingen ‘tegen discriminatie’ heeft zich uiteraard nog niet laten horen in dit geval.  Voigt heeft immers het grote nadeel dat hij geen… Turk, Marokkaan of neger is…

Europees Parlementslid Udo VOIGT voor het Ates Hotel in Kehl waar hij werd buitengezet vanwege zijn politieke mening
Europees Parlementslid Udo VOIGT voor het Ates Hotel in Kehl waar hij werd buitengezet vanwege zijn politieke mening

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Europees parlementslid Udo Voigt (NPD) uit hotel gegooid”

 1. Zou een zonnebankkuur en zwartgekleurde permanent multiflauwekultureel genoeg zijn qua uiterlijk ?

 2. Waarom niet ineens het email adres en het telefoonnummer van dat hotel mededelen dan kunnen uw lezers protesteren?

  1. inderdaad . Ik geef Francis gelijk. Waarom doen we niet hetzelfde als de linkse onverdraagzamen ? Moeten wij altijd braaf zijn ? ????

   Het is tijd dat we smerige acties kiezen tegen smerige tegenstanders. :-)

  2. @Francis

   Kontakt / Anfahrt

   ates Hotel Straßburg – Kehl
   Straßburger Str. 18
   77694 Kehl
   Tel.: 07851 88565-0
   Fax: 07851 88565-1
   eMail: info@ates-hotel.de

 3. De LINKSE VERDRAAGZAAMHEID zal zo in de KORAN staan zeker

Trending

%d