Haatbaard in Parijs legt even uit: ‘Moslims hebben niemand vermoord’

Een haatbaard legt het in Parijs na het gebed in de Grote Moskee nog even haarfijn uit aan al wie beweert dat de slachting bij Charlie Hebdo ‘niets met de islam te maken heeft’:  men beledigt de profeet niet, de moslims hebben de moorden niet gepleegd (een popualire samenzwerings- en komplottheorie bij zowat alle moslims), en trouwens, veel vragen ze niet want ze vragen ons enkel… ons te bekeren tot de islam.  (Er bestaat ook een Nederlands ondertitelde versie, wie ons de link kan bezorgen danken we hartelijk bij voorbaat.)

6 comments

  1. De haatbaarden hebben gelijk, moslims zijn een v(w)reedzaam volk, IS en hun Europese aanhang zijn gewoon mars mannekes. ze worden computer gestuurd door Filip De Winter.

  2. Het mohamedaans principe der “TAQIYYA” wordt blijkbaar heel vaak toegepast !

  3. Dringend een “bewoonbare” planeet gezocht (ook weer niet té bewoonbaar) waar alle Moslims naartoe kunnen. We een voor de Soenieten, een voor de Sjiieten, een voor de druzen, en nog zo een paar “religies”. Zijn er wel zoveel bewoonbare planeten?

  4. SP.A ontslaat een partijlid nadat deze haatmails op internet verspreide, hiermee weet men direct waar het echte gevaar schuilt, want hun partij puilt meer uit van allochtonen dan van autochtonen .dus het gevaar ligt zeker niet bij het gediscrimineerde Vlaams belang dat monddood wordt gemaakt door de rode en groene idioten, met medewerking van de andere partijen onder het mom opgeruimd staat netjes. Maar na deze voorvallen zouden ze nog een bakkes kunnen trekken, want misschien gaan de mensen eindelijk hun ogen open en worden ze wakker, en beseffen ze waar het echte gevaar schuilt, want het pamperen en ontkenning gaat bij de linkse meute gewoon door. want de terroristen zijn zeker geen moslims krijsen ze, dan vraag ik mij toch af, hoe noemt men dan de verantwoordelijken van de helle gruwel die in Syrië Irak vandaag afspeelt , marsmannetjes????

  5. Misschien de column van prof. Afshin Ellian van 14.01.2015 op ELSEVIER eens doornemen “In de geest van de moslim : de islamitische trots verklaard”. Deze uitleg zou door iedere moslimaanhanger en kenner gelezen moeten worden. Het schetst een neutraal beeld van de geschiedenis van de islam tot op heden. Ook goed leesvoer voor linker duimen.

  6. Ik heb genoeg van Moslims die denken dat de wereld voor moslims zijn.

Comments are closed.