zwedenOp de Zweedse basisschool Söndrumsskolan te Halmstad, in het zuiden van het land, hebben de leerlingen een wel heel opmerkelijke bericht ontvangen van de directeur. Het gebruik van de Zweedse vlag is niet langer toegestaan binnen de school. Toen de media de directeur Hans Åkerlund opbelde en vroeg naar de redenen hiervan, wist deze te vertellen dat het om preventieve maatregelen gaat, omdat studenten met andere achtergronden dan de Zweedse zich hierdoor beledigd zouden kunnen voelen.

Na door te vragen door een journalist van de webstek Nyheteridag aan de schooldirecteur, bleek dat er eigenlijk nog nooit iemand had geklaagd over de aanwezigheid van de Zweedse vlag. Maar Åkerlund heeft desondanks toch besloten om schriftelijk aan de hele school mede te delen dat het gebruik van de Zweedse vlag niet langer toegestaan is. Op de sociale media leidde dit tot woedende reacties van boze Zweden, die de schooldirecteur voor gek verklaarden.

Eerder oogstte deze school ook al de nodige media aandacht toen dezelfde directeur van de school, een muur liet onderkalken door een graffitikunstenaar. De dader is ene mevrouw Carolina Falkholt die heel Zweden doortrekt met haar spuitbussen, om dergelijke kunst op de muren te kalken en ze mocht dan ook in deze school aan de slag gaan. Het resultaat is afschuwelijk, maar blijkbaar opvoedkundig correcter dan de Zweedse vlag.

Op Rechts Actueel is de Zweedse vlag uiteraard wél welkom:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Zweedse school verbant de eigen vlag”

 1. Euh, “de media” die hier worden aangehaald is een webstek van de Svenska Demokraterna. Beetje overdreven artikel toch wel dit, zeker omdat er in de Zweedse reguliere media bijna niks over terug te vinden is (en de Zweedse reguliere media zijn kritisch over links én rechts). Het gaat er gewoon over dat de directeur de Zweedse vlag liever enkel uithangt met officiële feestdagen en speciale dagen, en dat hij het nut niet inziet van een constant opgehangen vlag. Beetje zoals er hier ook geen portret meer hangt van het Koningshuis in elke klas, of een driekleur/Vlaamse Leeuw. Van een verbod is er dus geen sprake.
  Beetje minder flagrante buiging van de feiten mag hier toch, deze overdrijvingen verwacht ik eerder van het AFF. Er zijn wel degelijk lezers hier die Zweeds spreken/begrijpen.

 2. Zou die “directeur” soms betaald worden door de anti-immigratie lobby om vele aarzelende Zweden over de streep te halen om de volgende keer anti-EU en anti-immigratie te stemmen? Tot voor enkele maanden had ik nog twijfels of er zich wel een massale proteststem zou ontwikkelen in Zweden. Met dergelijke propogandisten zou zelfs de meest progressieve idioot het tenslotte toch té vinden. Ze moesten de Mr.Akerlund decoreren met het kruis van verdienste voor de goede (en uiteraard rechtse) zaak.

 3. Alles laten vallen en springen voor immigranten. Het woord “slavernij” komt in mij te boven.
  Hetgeen door de directeur beslist werd is zoveel als zeggen “wij zijn niets waard, trek u niets aan van ons, we zijn er om u te dienen en we moeten ons vooral heel schuldig voelen”.

 4. Dat zal dan een directeur zijn met een groot deel hoeken af, klaar voor opname UZ Gent K13 gesloten opvang en zware medicatie, bij enige reactie overbrengen naar de isoleercel.

  Ik denk dat zot zijn toch geen zeer moet doen anders liepen er hier in Belgie een groot deel SPA en PSers Groenen, CDH en Maingain op kop al huilend op de straat er is wel al één met zeer ernstige verschijnselen die begint altijd al te BLEITEN

 5. Het autodestructief, masochistisch EigenVolks “weg-me-ons-autochtonen”-syndroom is het ziekelijkst in SOSSENROOD Zweden ; ze spuwen op wat ze als erfenis aan hun nazaten willen nalaten ; pure en onversneden politiek-correcte pathologie ! Zou het NOG verwerpelijke kunnen qua oversnijden der wortels gevat in de humus der boeldeigen EigenVolkse IDENTITEIT ??? Als antigif serum kan een gezonde dosis “Génération Identitaire” op Facebook getapt worden !
  DOEN !

  1. wat een h.m. wat is dat allemaal met de mensen ,zoals op 11juli der durft er gene ene een vlaamse leeuw hangen hier in da marginaal dorp (essen)

Trending

%d