eindterz2Men kan er vergif op innemen, maar met de regelmaat van de klok hebben de reguliere media wel ergens een racismeverhaal gevonden om de Vlaming van vreemdelingenhaat te kunnen veroordelen. Het zit als het ware in onze Vlaamse genen ingebakken. Een tijdje geleden was er het verhaal van VRT-journalist Peter Verlinden die in krijt op de voorgevel van zijn woonst het woord ‘negers’ aantrof en dit omdat zijn vrouw van Afrikaanse origine is. En nu is er Dalilla Hermans. Een vrouw met Afrikaanse achtergrond die als kind geadopteerd is en dus hier is opgegroeid.

De vrouw schreef een opiniestuk voor de aan de PVDA gelinkte opiniewebstek De Wereld Morgen. Kort geschetst vertelt Dalilla Hermans dat zij van in haar kindertijd tot op de dag van vandaag periodiek het slachtoffer is van anti-zwart racisme. De feiten zijn walgelijk en niet te vergelijken met de ‘negers’ op de muur van Peter Verlinden. Skinheads die op de vrouw zouden geürineerd hebben, hondendrollen in de brievenbus en noem maar op…. Ook het klassieke verhaal dat de leraar in de school zegt dat je maar BSO moet volgen omdat men een vreemde achtergrond heeft zit er ook bij… In één woord walgelijk!

Toch zit er ook een spreekwoordelijk geurtje aan het in de media brengen van dit soort van getuigenissen. De vrouw is een lokaal politica voor de politieke partij Groen en dus valt de appel niet ver van de boom. Het stuk verscheen nog maar net op De Wereld Morgen en nog geen paar uur later zat de vrouw in het Radio 1-programma Vandaag, waar ze haar verhaal mocht doen. Hier smullen de reguliere media van natuurlijk. Schuimbekkend en selectief verontwaardigd met het opgestoken vingertje naar de blanke Vlaming die geen kleurlingen zouden willen. Het valt trouwens ook altijd op dat deze getuigenissen komen van kleurlingen die hier perfect geïntegreerd zijn en die meestal in een blanke omgeving vertoeven. Maar in één adem trekt men de lijn met de hier aanwezige allochtonen en die het zelf niet altijd zo hebben met de blanke Vlaamse medemens. Het opgestoken vingertje om ons een soort van schuldencomplex aan te praten en anderzijds ook elke immigratiekritiek de mond te snoeren. Zo komt op het einde van Hermans haar opiniestuk de spreekwoordelijke aap uit de mouw. De opinieschrijfster verwijst naar kutmarokkanenuitspraak van Theo Francken (N-VA) en de uitspraak van Liesbeth Homans (N-VA) dat racisme relatief is.

Hier draait het dus allemaal om! Immigratie- en islamcritici de mond snoeren. Dit is niet de eerste getuigenis die nog enkele dagen zal nazinderen in de politiekcorrecte media en het zal ook niet de laatste zijn. Nu weer wachten tot de volgende getuigenis van racisme in Vlaanderen om tegen ons geweten te schoppen, maar ondertussen kunnen we ons nog steeds de les laten spellen door Dyab Abou Jahjah die wekelijks in de krant De Standaard zijn antiwesterse gal mag spuien en oud-schepen van Sint-Niklaas Wouter Van Bellingen die ons in Knack met de regelmaat van de klok van racisme mag beschuldigen….

Lees ook ons eerdere artikel:  http://rechtsactueel.com/2014/12/19/plasten-boze-vlaamse-racisten-op-14-jarig-meisje-in-weelde-ravels/

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “En hier is het ‘racisme’ weer, nu in Weelde (Ravels)…”

 1. Aflevering hoeveel van het PoCO-feuilletonneke aangaande beweerd “racisme”(sic) was dat nu al weer, want het gaat zo rap dat het bijna niet meer te volgen is ? Stond er weer “wordt vervolgd” onderaan de rechter hoek vermeld ????

 2. “Oké, even in een rap tempo: De islamisering op scholen en crèches betekent dat daar geen varkensvlees meer wordt bereid uit piëteit met de moslims. Islamisering in onze zwembaden betekent speciale zwemtijden alleen voor islamitische kledinggewoontes. Ik erger me ook aan de islamisering op begraafplaatsen. Moslims mogen niet in de door christenen verontreinigde grond begraven worden. Daarom worden er speciale gedeeltes op de begraafplaatsen alleen voor moslims gereserveerd en ze mogen daar hun doden zonder kist of urn, alleen in een doek, begraven, wat andere religieuze groepen niet mogen. Nog erger is de islamisering van justitie. Voor moslims zijn er speciale rechten. Bij moslims wordt polygamie erkend, bij moslims wordt voor de rechtbank ook altijd rekening gehouden met de culturele eigenaardigheden, daar erger ik me aan. Ik stoor me ook aan de islamisering van de steden door steeds meer nieuwe moskeeën. Ik stoor me aan de koranlessen in moskeeën, waar jonge moslims wordt bijgebracht dat hun voorbeeld Mohammed in het jaar 627 van onze tijdrekening in de stad Yatrib meer dan 500 mensen, die hem niet wilden volgen, hun eigen graf liet graven en ze daarna liet onthoofden. Het stoort me dus dat we hier als vanzelfsprekend koranonderwijs hebben, waarin een massamoordenaar tegenover kinderen als voorbeeld wordt gehuldigd. Ik stoor me aan de islamisering in de media, waar in feite een verbod op islamkritiek heerst. Men kan iedere christen als idioot neerzetten, alleen moslims niet. Wie op het altaar van de Dom in Keulen pist, wordt door onze media als held gevierd. Wie tegen de deur van een moskee pist, pleegt een haatmisdaad. Wie als moslim bij demonstraties “Joden in het gas!” roept, wordt daarvoor niet bestraft. En wie moslims hiervoor bekritiseerd, staat met één been in de gevangenis. In onze scholen en crèches, rechtbanken en andere openbare gebouwen hangen, uit piëteit met de moslims, geen kruisen meer. Onze christelijke gebruiken zoals Sint Maarten worden omgedoopt in lichtjesfeesten. Onze leugenachtige media worden er ondertussen toe opgeroepen om alsjeblieft nóg positiever over de islam en over moslims te berichten. En in de supermarkt is het vanzelfsprekend dat we bij de vleesafdeling alleen nog vlees krijgen van dieren die men bij volle bewustzijn islamconform de keel heeft doorgesneden. En u wilt me bij deze kleine selectie vertellen dat we geen islamisering hebben?

  https://ejbron.wordpress.com/…/ik-heb-er-schoon-genoeg-van…/

 3. Ik was me nooit bewust van het fenomeen “racisme” tot op het moment dat men mij voor racist begon uit te maken …

 4. In Schotland hebben ze “het monster van Loch Ness” en wij “het monster van Racisme”. In de Kempen zou dit geregeld vanuit het Zilvermeer af en toe opduiken (op stap naar Weelde ?) en in Antwerpen vanuit de Schelde, in Lokeren vanuit de Durme, in Mechelen vanuit de Dijle en in Sint-Niklaas vanuit de vijver op het recreatiedomein “de Ster” . Vermits het zo vaak van overal lijkt op te duiken rijst het vermoeden dat dit monster wel eens zou kunnen “gejongerd” hebben, allez levend barend gelijk een walvis, volgens politiek-correcte biologen. Het opduiken lijkt enkel en alleen te geschieden nadat PoCo-journaille op regelmatige tijdstippen met gulle hand multikulti lokaas op het water heeft gestrooid en niet enkel als politiek-correct vertier tijdens de “komkommertijd”

 5. Ik ken evengoed mensen van (deels)Afrikaanse origine, die absoluut niet akkoord zouden gaan met deze zeurpiet. Krijgen die ook airtime?

  1. Neen want die negers zijn immers niet politiek-correct !

 6. Geloof het maar, de ware racisten zijn de huidige anti-racisten, zoals de ware fascisten de huidige anti-facisten zijn. Als ik ook eens mijn getuigenis mag geven ? Iik lijdt dag en nacht onder het ergste racisme dat er is,: het oiko-racisme van mijn eigen volk. Niettegenstaande alle edele en mooie Verklaringen van de Rechten van de Mens wordt ik als autochtoon gedurig negatief gediscrimineerd (het is een ellenlange lijst van discriminaties, teveel om hier op te noemen) tegenover allochtonrn, (asielzoekers, moslims, enz.) die verantwoordelijk zijn voor 80% van de rond mij voorkomende criminaliteit en waar tegenover mijn racisme peanuts is in vergelijking met het hunne. Nota bene, waar zou mijn racisme zitten? Ik ben al meer dan veertig jaar getrouwd met een kleurlinge! De Amerikanen hebben een passend woord voor dit soort racisme: political bullshit.

 7. redactie Tscheldt

  ‘t Scheldt: onafhankelijk, niet-gesubsidieerd, satirisch weekblad
  Bezoek onze webstek: http://www.tscheldt.be

Trending

%d bloggers liken dit: