Islamistische gijzeling Sydney: via Twitter wordt schuld gelegd bij Australiërs

Australië staat op zijn kop. Sinds gisteren is er een gijzeling aan de gang in een café in Sydney. De dader is een islamist en sympathisant van Islamitische Staat. Hij zou zwaar bewapend zijn en naar eigen zeggen elders in de hoofdstad explosieven verstopt hebben. Maar de Australische politiek-correcte meute draait nu de zaken om.

De vlag van IS hangt in een café in Sydney dat sinds een etmaal wordt gegijzeld door een jihadist.
De vlag van IS hangt in een café in Sydney dat wordt gegijzeld door een jihadist.

Sinds het nieuws over de gijzeling bekend geraakte, kwam er op Twitter een golf van kritiek op gang over de islam. Een logisch gevolg wanneer er voor de zoveelste keer een aanhanger van deze ‘vreedzame’ religie de wapens opneemt tegen de (relatief) beschaafde wereld. Ene ‘Sir Tessa’ begon een steunactie op Twitter die de zaken volledig omkeert.

If you reg take the #373 bus b/w Coogee/MartinPl, wear religious attire, & don’t feel safe alone: I’ll ride with you. @ me for schedule.” Sinds deze Tweet regent het in Australië Tweets met de hashtag #illridewithyou, waarbij moslims aangeboden wordt mee te rijden “in veilige omstandigheden“. Op de fiets, de bus, de trein, de tram… alles is mogelijk.

Kort gesteld: moslims met duidelijke religieuze kentekens worden aangeboden mee te rijden met niet-moslims, want Australië is een onveilige plek geworden voor die eerste groep en blijkbaar schuilt het gevaar bij… die tweede groep. Het doel op zich van deze actie zou met andere woorden nobel kunnen zijn, ware het niet dat niet de moslims in gevaar zijn in de Australische hoofdstad en elders in het land, maar wel de door een IS-gek gegijzelde cafébezoekers.

Door deze actie slaat de oikofobie weer hard toe én bereikt de terrorist in het betreurde café ongewild een extra doel: Australiërs zijn blijkbaar anti-moslims en dus racisten van de ergste soort, de linkse kerk spint er garen bij, de Australische maatschappij daarentegen…

Of hoe sommige idioten erin slagen een terroristische daad te misbruiken om hun multikul-agenda door te duwen. Wie zijn dan in feite de terroristen?

4 comments

 1. Het politiek-correcte islamofiel “weg-met-ons” virus is blijkbaar al tot Australie neergedruipt vanuit de USA en Europa. Dit multifauwekulti virus, is kennelijk een soort HIV-virus die gelukkig niet het fysiek lichaam aantast maar wel het brein politiek-correct misleidend desoriënteert. Objectief-correct tegengif-serum tegenover het ongenuanceerd politiek-correcte islamofilie virus is dringend nodig vooraleer dit ontaardt tot een politiek-correct tumor die enkel met militaire “bestraling” zou kunnen bekampt worden, als lijkt dit reeds vrij laat (te laat ?) in ISIS-territorium !

 2. Dit is wat de mohammedanen leren uit hun koran, ben je tijdelijk ‘zwakker’ doe dan alsof je een vredesverdrag wilt sluiten met de kaffirs, die geloven je toch meteen omdat ze zelf zo ZWAK zijn om altijd maar VREDE te willen… En het lukt de mohammedanen dan ook weer perfect! De stompzinnige Australiërs in dit geval gaan MEE als WAPENSCHILD voor hun toekomstige moordenaars…. Je zou haast denken; EIGEN SCHULD DIKKE BULT!!!

  ik kan het wel BLIJVEN roepen, doe toch je oren en ogen open en DENK voor je ZELF, INFORMEER je door die idiote koran door te spitten en dan zie je dat wat dààrin beschreven staat, PRECIES zo wordt uitgevoerd door ISIS en àl die islamieten! Het is hun LEVENSOPDRACHT om Israël van de aarde te vagen en vervolgens komt iedereen aan de beurt die niet in hun straatje past…

  Dat zij daarmee ook de kip met de gouden eieren (wij als uitkeringsverstrekkers) slachten zal pas nadien tot hen doordringen, wanneer tenminste nog iemand v henzèlf dan in leven is èn zij t doorkrijgen dat de hele wereld een groot slachtveld is geworden…. want je kunt van hen zeggen wat je wil, het zijn géén verlichte geesten… inteelt op inteelt geeft zo zijn beperkingen sprak zij eufemistisch…

  ik las overigens iets bij een blog van EJ Bron dat ik hier ook wel gepast vind:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/12/14/pegida-krijgt-instemming-een-op-de-drie-duitsers-vreest-islamisering-van-duitsland/#comment-263421
  Citaat:
  Bas Koning zegt:
  14 december 2014 om 23:10
  De islam zijn geen eens VERKAPTE nazies, ze zijn gewoon PRECIES nazies
  Nazies: ‘alle joden aan het gas!’
  Islam: ‘alle joden aan het gas!’
  Nazies: ‘alle homos dood!’
  Islam: ‘alle homos dood!’
  Nazies: ‘vrouwen zijn willoze broedmachines!’
  Islam: ‘vrouwen zijn willoze broedmachines!’
  Nazies: ‘afvalligen maken wij dood!’
  Islam: ‘afvalligen maken wij dood!’
  Nazies: ‘wij zullen de hele wereld onderwerpen met geweld!’
  Islam: ‘wij zullen de hele wereld onderwerpen met geweld!’

  Maar nee: de mensen die zich VERZETTEN tegen de islamofascisten: DIE zijn volgens de linkse prutsers ‘verkapte nazies’!! ??
  En ze schamen zich niet eens voor die mening, die zo krom is als een hoepel! Nazies??
  Een links gutmensch zou nog geen nazies herkennen al staan ze naast hem in naam van allah alle joden aan het gas te wensen, of de homos dood te wensen.

  Hou nou toch eens op links, met het alsmaar wrijven in de vlek.

  ISLAM = FASCISME. Niets ‘verkapt’, niets ‘crypto’: gewoon: glashard, een op een: FASCISTEN.

  En wie, WIE steunt die fascisten? De linkse ‘gut’mensch!
  En wie: wie probeert het verzet (!) tegen deze fascisten desnoods met geweld de kop in te drukken? Awel: de linkse GUTMENSCHEN, natuurlijk!
  En ze schamen zich daar niet eens voor: ze zijn daar nog TROTS op ook!

  Ik pis, schijt en KOTS op linkse gutmenschen.
  Islamofascisme: mede mogelijk gemaakt: DOOR DE LINKSE GUTMENSCHEN.

  Einde Citaat, waarbij ik wil aantekenen dat ik het volledig eens ben met voorgaande woorden!

 3. Het gewone recept van alle multicullers en individuen die denken dat ze gediscrimineerd worden. Ferguson bijvoorbeeld. De misdadiger, of zijn lotgenoten of geloofsgenoten worden automatisch slachtoffer en de burger wordt de schuld van alles in zijn 43igers geschoven. Zoals Youssouf De Witte het ooit zo mooi kon zeggen: minderheden kunnen niet discrimineren. Ga met dergelijke oelewappers maar eens naar de oorlog. Laat ons hopen dat al die Islamieten begeleiders later niet een kopje kleiner gemaakt worden.

  1. De onzinnige en middels politiek correct aangebrande lucht gebakken bewering “minderheden kunnen niet discrimineren” an-sich is reeds een “discriminatie op basis van (meerderheden) origine”. Ik neem wel redelijker wijze aan dat dit onvatbaar is voor het fanatieke, door PoCo-ideologie aangetaste brein van het bevooroordeeld opperhoofd van het volkomen overgesubsidiëerde, met politiek benoemden volgepropte C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur)

Comments are closed.