kosmopolietNiet al het beleid, uitgestippeld door kundige politici en aanverwante roeptoeters, is altijd even geliefd bij de bevolking. Zo is er vanaf de beginjaren zeventig veel kritiek onder de bevolking over het openzetten van de grenzen en het massaal binnenkomen van allerlei volkeren. Toen dit omgezet werd in beleid en de multiculturele samenleving werd bedacht, leverde dit naast boze burgers en buitenlui ook nog allerlei politici en schrijvers op die dit geen goed idee vonden.

Dat is natuurlijk vervelend. Maar om dit beleid toch goed te kunnen verkopen is er in de loop der jaren een mooie woordenschat ontstaan die moeilijkheden en andere uitvloeisels van dit beleid moet toedekken met een leuk etiket. Om vervolgens met het etiket aan de wandel te gaan en mee te nemen in discussies.

Hier alvast tien woorden die u goed moet leren om de discussies van vandaag te kunnen volgen en daarachter voor de duidelijkheid de betekenis.

Krachtwijken: Voorheen Nederlandse wijken, thans buurten bevolkt met mensen van Afrikaans-islamitische afkomst, veel criminaliteit en werkeloosheid.

Turkse Nederlander: Turk die ooit eens een Nederlands paspoort heeft gekregen.

Kansenjongeren: Jongeren met een Afrikaans of islamitische achtergrond die meestal werkeloos zijn en veelvuldig in aanraking komen met de politie.

Islamofobie: Kritiek op de islam

Extreem-rechts: Rechtse critici van de macht en het beleid.

Interculturele communicatie: Meer interesse tonen in culturen buiten Europa, dus Afrika.

Racisme: Europeaan die kritiek heeft op een niet-Europeaan.

Mensenrechten: Één juridisch document met rechten en plichten voor alle mensen op deze aardbodem. Met uitzonderingen: Europeanen en mensen die niet hun land niet openstellen voor Amerikaanse bedrijven.

Multiculturele samenleving: Maatschappij die ten dienste staat van minderheden.

Kosmopoliet: Spreekt Engels en Nederlands, komt vaak in Amsterdam en New York, kent alle Amerikaanse denkers van vandaag en kan uit hun werken avondenlang citeren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Bent u al Kosmopoliet Correct?”

  1. Neen, dank u ik blijf mijn geestelijke gezondheid liever koesteren.

  2. Wil je absoluut politiek-correct verkloot worden ? Wees dan zo naief van te geloven al wat de desinformatie , die vergiftigende “duiding”(sic), van de met Gents rood journaille volgepropte sossenrode propagandatoeter S.R.T. je probeert te injecteren, zeker wat betreft de vermeende “verrijking” die het intermultiffauwekulti gedoe je “schenken”(sic) zou !

  3. Het politiek-correctste eufemisme….. “jongeren”(ge weet wel) ontbreekt nog !

  4. Dat ganse multicul gezever bezorgt me zo onderhand het apenzuur. En het zijn daarenboven een stelletje dikke zeveraars die hun eigen volk ten allen prijze willen achterstellen, verpakt als positieve discriminatie. Zelfs de huidige Belgische regering, met Vlaams (?) Nationalisten (?) incluus, wil positieve discriminatie invoeren bij aanwervingen voor de overheid. Zoals Bart De Wever het vroeger zo mooi kon zeggen: Positieve discriminatie is ook discriminatie, van eigen volk dan. Ondertussen heeft de kracht van de verandering enige verandering ondergaan, of bedoelde men misschien de kracht van de carrière sprong? Het begint zo stilletjes op de heksenwaan in de middeleeuwen te lijken. Als iemand beschuldigd werd een heks of tovenaar te zijn, was daar geen enkel logisch argument tegen in te brengen. Als men je nu beschuldigt van “racisme” doet men precies hetzelfde. Men moet zelf zijn eigen onschuld bewijzen. En de linkse meute, die krijst maar voort, en ondertussen stouwen ze Europa vol met antisemieten en Islamieten. (of is dat hetzelfde?) Verkapte volgelingen van den Adolf misschien???

    1. RECHTSACTUEEL en ‘t Pallieterke leveren antigif tegen het politiek-correct veroorzaakt “apezuur”

  5. RACISME : Is echt verkeerd, Een RACIST is een individu die in zijn thuisland word vervolgt voor criminaliteit, diefstal, hold-up, verkrachting, geweld en die naar een ander land vlucht een ander gastland waar dit individu zijn eigen geloof (ISLAM is geen geloof enkel een utopy, uitgevonden door een zware pedofiel, als die nu moest leven kreeg hij al 100 maal levenslang) wetten, gewoonten wil door de strot rammen van de mensen van zijn gastland en van zijn gastland en bewoners er nog geld bovenop krijgt ook al licht hij dit gastland op en pleegt evenzeer misdaden en criminele feiten; DAT IS ” RASISME ” niet wat er hier vermeld staatdat is LUL en APENKOOL

Trending

%d bloggers liken dit: