Vakbonden misbruiken scholen voor propaganda

rellen abvv betoging 06112014Eén van de basisregels in ons land is dat het onderwijs neutraal moet zijn.  Lessen en scholen mogen niet misbruikt worden voor propaganda.  Er zijn zelfs speciale commissies die daarop toezien.  In een normaal land zou iedereen die regels moeten volgen, maar we leven in Vakbondistan: het land waar de drie maffiabonden boven de wet staan, en ongestraft hun zin mogen doen.  Miljarden oppotten op buitenlandse rekeningen zonder er belastingen op te betalen;  miljoenen wegsluizen naar de eigen kas via de sociale fondsen;  sjoemelen met syndicale premies;  werkwilligen bedreigen en intimideren; het mag in België allemaal.

Het hoeft dus niet te verwonderen dat ook de scholen vlot misbruikt worden voor linkse propaganda die in briefvorm aan de kinderen meegegeven wordt.  In sommige scholen wordt de brief ondertekend door de leraars die in de drie maffiabonden actief zijn.  De onderstaande brief werd openlijk ondertekend door ‘de directeur’, in de Vrije Basisschool Merlaar in Laakdal.

Ach, we moeten wellicht nog blij zijn dat de kinderen niet gewoon een rode, blauwe of gele vuilniszak krijgen aangetrokken om tijdens de lesuren mee te gaan betogen.  Die pret wordt voorlopig enkel nog voorbehouden voor steunoptochten voor illegalen…  Voor mij bewijzen dit soort brieven vooral dat er in het onderwijs nog héél veel ruimte is voor besparingen: Op GOK-zever, multikulprojecten, derde wereld-gezaag, fair trade- propaganda en klimaatopwarmingsgezeur, bijvoorbeeld.  Dat levert dan geld op voor een nuttig project: een cursus deontologie en wetgeving, om leraars en directies uit te leggen dat dit soort brieven onwettig en onaanvaardbaar is.

stakingbrieflaakdal

3 comments

  1. De eerstvolgende les onnodige klimaatverontreiniging kan lekker empirisch geduid worden.
    Op het middagnieuws waren weer piet-zwarte roetpluimen te zien van in brand gestoken fabrieksafval en/of autobanden. Doet een boer zoiets op zijn landerijen of een tuinier in zijn lochting, komt de brandweer aangerukt met achteraf een gepeperde rekening.
    De vakbonders mogen dat ongestraft…

  2. “Neutraliteit in het onderwijs” in Belzeike ???? “Zwaanst na nie hé !” Niet alleen met sossenrode eenheidsworst-gelijkheidsfobie en multiflauwekulti propaganda (“diversiteit is een verrijking”) worden onze (klein)kinderen geïnjecteerd-gehersenspoeld door politiek-benoemde lesgevers. Vermits tal van onderwijzend personeel (“leerkrachten” in politiek-correct bargoens) gifGROEN beschimmeld zijn, worden onze kinderen ook met die gifGROENe schimmel ten pas en vooral ten onpas middels de eenzijdige mantras over de (door sommige geleerden) “door menshand veroorzaakte opwarming der aarde” om de oren geslagen, wat tot volkomen absurditeiten als “dikke-truien-dag” zonder verwarming leidt “om zo een steentje bij te dragen voor het leefklimaat”(sic), allez, beweerdelijk toch ! Dit dan terwijl in China de kolencentrales en stinkfabrieken op volle toeren draaien om China binnen kortste tijd als de bestdraaiende economie ter wereld te lanceren.

Comments are closed.