rellen kurden hamburgIn de voorheen Duitse stad Hamburg, die de voorbije halve eeuw veranderd is in een multiculturele chaos, wordt de oorlog in het Midden-Oosten nu ook op de straten uitgevochten.  Turkse ISIS-aanhangers en bewapende Koerden staan elkaar naar het leven, en hakken in de straten op elkaar in met machetes en ander wapentuig.  Kind van de rekening is de Duitse politie, die het mikpunt is van geweld van beide kanten.  En de gewone Duitse burgers natuurlijk, die net als overal in Europa – indien ze dat financieel kunnen – de steden ontvluchten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Koerden en ISIS-fans hakken op elkaar in in Hamburg”

  1. Mogen wij gaan supporteren aub ?

  2. Willem Goossens

    men oogst wat men gezaaid heeft !!!

Trending

%d