Moslim-schooltoneel in Canada: ‘onthoofdingetje’ voor 5-jarigen

jihadistDe gretigheid waarmee de IS-islamracisten Westerlingen vanwege hun afkomst het hoofd afsnijden is verbijsterend.  Maar blijkbaar wordt die beestachtigheid in vele islamistische kringen al van jongs af aan aangemoedigd en geoefend.  Uit opgedoken beeldmateriaal blijkt dat in een Koranschool in Ottawa, Canada, schijnonthoofdingen worden uitgevoerd in …  het schooltoneel voor 5-jarigen.  Jong geleerd is oud gedaan, zeker?  Wij denken dat het hoog tijd is dat een politie-agent in uniform en in alle duidelijkheid aanwezig is bij elke preek in een moskee en bij elke activiteit in een Koranschool, en PV opmaakt van elke racistische uitspraak.

http://www.wnd.com/2014/10/canada-mosque-teaches-4-year-olds-how-to-behead/

One comment

  1. “Jong geleerd, is oud gedaan” ! Zouden wij onze EigenVolkse jeugd niet dienen te onderwijzen in “het Recht tot Zelfverdediging”, ZONDER politiek-correcte, islamofiele en xenofiele schroom,
    tot spijt van elke politiek-correct-gehersenspoelde , volkomen overgesubsidiëerde , politiek-benoemde gauchist uit de VreemdelingenINDUSTRIE , de enige Belzeikse industrietak die nooit zal delocaliseren omdat ze altijd veel te veel KOST en nooit baat ?????

Comments are closed.