[VIDEO] Bijdrage Geert Wilders tijdens Jihad debat

DEN HAAG-TWEEDE KAMER-BESCHOUWINGENDeze week wordt er in de Tweede Kamer vol op gedebatteerd over de gedane voorstellen van het kabinet hoe men jihadisten wil gaan bestrijden. Men is met een versterkte en integrale aanpak jihadisme en radicalisering gekomen, waar op deze webstek eerder al zeer kritisch over werd geschreven. Ook bij de oppositiepartijen was er de nodige kritiek en ze zagen we felle debatten op televisie over dit onderwerp.

Uiteraard is de meest scherpe en kritische bijdrage van Kamerlid Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid gekomen. Hij veegde gisteren de vloer aan met de naïeve houding van de kabinet ten opzicht van het de islam. Ook kwam hij terug op zijn eerdere gedane uitspraken en (film-)projecten die volgens hem blijk geven van veel meer realiteitszin dan het kabinet toont.

Bekijk hieronder Geert Wilders zijn bijdrage aan het debat.

6 comments

 1. Het zwartboek der neo-Saracenen, de Qoran, is al ettelijke jaren een vervolgroman, allerlaatste hoofdstuk ; “de koppensnellers van ISIS”

 2. Cynische grapjes zijn deze tijden blijkbaar verboden in ons verzuurde landschap , het woord ‘klootzakken’ mag nog wel gebruikt worden , neen, men moet zijn smoel in een ernstige plooi trekken voor men aan het schrijven slaat op de pc. al is het allemaal boter aan de galg , lachen is verboden! En Wilders is inderdaad niet op zijn mond gevallen, net zoals Filip De Winter, maar de verval datums komen steeds korter bij. men wordt dan een vreemde eend in de bijt!
  dan komt de verguizing, ook al zegt men decennia de waarheid en wijst men op de gevaren.
  allee zwiert mij er nu maar af vechters voor Vlaanderen van achter uw Bureau .

 3. Wilders toont zijn gelijk van 10 jaar vechten tegen de linkse debielen van alle partijen. Plots blijkt de PVDA ook een enkeling te hebben die enkele punten van Wilders ten uitvoer brengt nl. de burgemeester van A’dam. Vraag is natuurlijk waarom hij alleen staat binnen zijn partij.
  Evenwel kaart het Vlaams Blok/Belang reeds meer dan 20 jaar het probleem aan, maar volgens alle partijen dienden ze in een cordon sanitair en médiatique geplaatst te worden, waarin ze trouwens nog steeds zitten. Geen enkele media heeft trouwens hierover een mea culpa geslagen en censureert iedere reactie hierop.

 4. De koran, dat smerige boek….fantastisch !
  Wilders zegt wat vele mensen denken

 5. Iedereen die jarenlang gewaarschuwd heeft voor dit gevaar, hetgeen er nu gebeurt in de mohamedaanse wereld reeds lang voorspelde, werd weggezet als ‘racist, nazi’ e.d.

  Nog steeds eigenlijk, want politiek correct linx wìl de waarheid nu eenmaal niet weten of zien.

  Ga zo door Geert!

 6. Eindelijk een die durft zeggen hoe het werkelijk is , het zijn hier in de Wetstraat dezelfde klootzakken die naar de verkeerde kant kijken, OPEN JULLIE OGEN VOORDAT DE ISLAM ZE SLUIT HET IS AL 05 NA 12U? DOE ER VERDOMD IETS AAN

Comments are closed.