tamar iveriEr was een tijd dat zangeressen geselecteerd werden op bekwaamheid om te mogen zingen in West-Europese operahuizen.  Maar dat is voorbij.  Voortaan worden zij geselecteerd op politieke correctheid.

Tamar Iveri is een Georgische sopraan.  Zij kreeg voor het volgende seizoen contracten in diverse operahuizen, waaronder De Munt in Brussel.  Zij zou er de rol zingen van Amelia in een nieuwe productie van ‘Un Ballo in Maschera’ van Verdi.

Over de zangkunsten van Iveri bestaat er geen enkele discussie.  Maar gebruik makend van haar vrijheid van meningsuiting, haar gewaarborgd door vele internationale verdragen, heeft Iveri haar mening geuit over een ‘Gay Pride’ in haar eigen land.  Ze is daar nogal kritisch over.  Dat is haar recht, dat is haar mening en democraten respecteren die.

Maar de wereldwijde homo-lobby, momenteel een van de meest onverdraagzame drukkingsgroepen tegen vrije meningsuiting ter wereld, is nu een haatcampagne gestart tegen Iveri.  En dus is het contract van Iveri verbroken.  Ook haar contract in Nederland is verbroken.  Doel van de homolobby is, haar genadeloos te broodroven en nergens meer aan de bak te laten komen.

Hopelijk laat Iveri het hier niet bij, sleept ze De Munt voor de rechter en eist ze een enorme schadevergoeding wegens discriminatie en onwettige contractbreuk.  Intussen kunnen we gelukkig nog via Youtube van haar prachtige stem genieten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Operaster Tamar Iveri ontslagen door De Munt Brussel want niet homovriendelijk genoeg”

  1. is dit een bedreigde dierensoort geworden ????? ik stond totnogtoe altijd vrij neutraal en verdraagzaam tegenover mensen met een andere sexuele voorkeur en vond dat daar ook geen speciale aandacht moest aangeschonken worden ,iedereen beleeft dit op zijn manier ,maar nu loopt het toch wel de spuigaten uit en verplicht men ons om willens nillens homo’s op een altaar te plaatsen , dit is voor mij een brug te ver

  2. De homo trutters hebben de mond vol over discriminatie en onverdraagzaamheid waar zij het slachtoffer van zijn, maar zijn de eersten om iedereen die het niet met hun overdreven eisen voor positieve discriminatie eens is, die natuurlijk altijd in hun voordeel uitvalt, te boycotten, te belasteren en te broodroven. Gesteund door de hele meute van politiek correcte (dwz leugenaars en lasteraars) medewerkers van alle media. Wanneer gaat het juridisch systeem eindelijk eens wakker worden en al wie om boycot roept, een flinke boete aan zijn frak smeren? Ja, ik weet dat dit wishful thinking is, maar toch…

  3. “Ik ben HETERO en daar ben ik fier op” en geen enkele holebi of walebi gaat mij “bekeren” ? (KNIP)

Trending

%d