jeidmBij Rechts Actueel broeden we geregeld op nieuwe plannen, en één ervan is dat we wat meer aandacht gaan besteden aan nationalistische en identitaire muziek. Wie weet wat vloeit eruit voort: optredens, concerten, opnames? We beginnen alvast met het elke week posten van een stukje nationalistische muziek. We beginnen met het beroemde openingsnummer ‘In ‘t midden van ‘t gewoel’ van de gelijknamige topplaat, gemaakt door de rechtse zanger Jef Elbers in 1982. Je bent toch al lid van zijn Facebook-fanpagina?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[Identiteit door Muziek] Jef Elbers in ‘t midden van ‘t gewoel”

  1. Is het volledige oeuvre van Jef Elbers niet beschikbaar op CD … ? Dringend op zoek!

    1. Volledig oeuvre niet maar hij heeft wel een soort van ‘best of’ CD genaamd Een Brussel vergaat (maar ik weet niet waar die nog te koop is)

      1. Waarom dan geen heruitgave ?

  2. Frank de Leeuw

    Veel muziek van Jef Elbers is ook te horen op het rechtse, nationalistische station Radio Vlaanderen nationaal. http:/www.vlaamseradio.tk dagelijks 24 uur non-stop en live van 11-1, op woensdagavonden om 20 uur de Top-10.

Trending

%d