DSC_0017Zoals u weet hebben de klassieke rood-groene media een hele week stampei gemaakt over een kwajongen die ocharme met een krijtje het woord ‘negers’ op de gevel van een VRT-journalist zou geschreven hebben. Voor het bekladden van de gevel van het VNJ-verbondshuis met het woord ‘nazis’ is er geen aandacht. Bovendien hebben wij de voorbije weken op Facebook héél veel foto’s gezien van Vlaamsnationalisten van VB en N-VA waarvan gevels besmeurd zijn, verkiezingsborden beschadigd en vernield zijn, affiches overschilderd en beklad zijn, auto’s beschadigd zijn, en zelfs een campagnewagen die in brand gestoken werd. Om één en ander eens in beeld te brengen deze oproep: mail ons uw foto’s van beschadigingen, en vermeld erbij WAAR de feiten gebeurd zijn, WANNEER het gebeurd is, en HOE GROOT DE SCHADE is.

Wij vermelden in de regel geen namen van mensen bij wie de schade aangericht is; indien uw naam wél mag vermeld worden, zet dat er dan aub duidelijk bij.

Aarzel dus niet en stuur meteen uw foto’s naar: rechtsactueelmedia@gmail.com

Wanneer we dan ons overzicht brengen twijfelen we er niet aan of er zal meteen een uitzending van Terzake aan gewijd worden. U toch ook niet?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Oproep: bezorg ons uw foto’s van beschadigde gevels, auto’s en borden”

  1. Inderdaad! Nieuws in ‘prime-time’.

Trending

%d