giwDe rechts-nationalistische Identitaire Beweging, afdeling Oostenrijk, hield dit weekeinde een geslaagde optocht in Wenen. Extreem-links is tegen vrije meningsuiting en probeerde dus vruchteloos de optocht te verhinderen, en ging dan maar zoals gebruikelijk over tot geweld tegen de politie.

Bekijk hier een uitgebreid videoverslag: klik hier.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Identitairen Oostenrijk betogen in Wenen”

  1. Het Oostenrijks Eigen Volk ontwaakt kennelijk !

  2. De eeuwige taktiek van de linkse rakkers. Wie een mening heeft die afwijkt van de hunne, moet met alle middelen gemuilkorfd worden of gebroodroofd of in mekaar geslagen of vermoord. Denk aan Pim Fortuyn in Nederland. En dan maar ten eeuwigen dage huilen over de gewelddadigheid van de rechtse krachten. Als de NSDAP in de jaren dertig in Duitsland de SA oprichtte was dat in eerste instantie een verdedigings organisatie, omdat elke bijeenkomst door linksen uit elkaar geslagen werd. Niet politiek correct maar de waarheid. Trouwens politiek correct is een verzameling super leugens en leugenaars.

Trending

%d