2 comments

 1. Dit schreef ik toch al jaren geleden en niemand deed er tijdig wat aan. Zie onder een oude tekst van mij. Drie processen zijn er:
  1. verkleuring (KNIP)
  2. islamisering, explosieve groei moslims
  3. Immigratie van niet blanken, nu stromen per week 1000 niet blanke asielzoekers binnen en die zijn meestal analfabeten, kijk zo moet het dus niet.

  Ik vind dat iemand hier op intelligente manier een eind aan moet maken, Die hele ontwitting is het einde van Nederland als staat en eenheidsvolk. Al die 200 soorten buitenlanders haten elkaar hartgrondig (KNIP) en dit wordt dus gegarandeerd een drama. En dit zien wij al overal. Profeet Hans Janmaat had dit al 21 jaar geleden voorspeld en daarom vond ik hem toch intelligent.

  Nu werk ik aan een oplossing en presenteer het komende maanden. Mocht iemand mij willen ondersteunen, mail dan gewoon.

  Nee niet dat ik een racist ben, nee ik kom uit de racistische zwarte en hindoe wereld dus ik leerde van hen om racistisch te denken. Gek is dat juist rechtse blanken mij het meest respecteerden, terwijl zij mij het meest moesten haten en discrimineren als iemand met een viesbruin kleurtje. Vaak geloof ik dat blanken het minst discrimineren, immers dit cijfer van 4 miljoen niet blanken in Nederland bewijst dit voldoende.

  dewanand
  hindoeschrijver (zelf goudbruine hindoekleurtje, niet blank, maar wel openlijk pro white)

  Ref oude publicatie, uitsterven ‘blanke’ Hollanders:

  WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 79 of 87
  Uitstervende Nederlanders
  SECTIE: 4. Heilige Nederlanders
  4.13. (SF proza) ‘De laatste Nederlanders’

  Offeraar Dewanand
  Offercode wart0201
  Offerdatum 6 april 2005

  http://www.dewanand.com/kampf79.htm

Comments are closed.