We worden overlopen

Fubar

Link naar het plaatje in de header, dan kunt u ook op de cijfertjes klikken enzo. Bijna 4 miljoen allochtonen inmiddels op een bevolking van 16. Dat is bijna 25% en dan moet u zich bedenken dat veel ‘zoveelste’ generatie allochtonen als autochtoon worden meegeteld en het in werkelijkheid nog een graadje erger is. Dat is hetzelfde percentage als in Zwitserland en Duitsland. Lees daarover ook: “ Feiten over de immigratie, citaten uit regeringsdocumenten ” bij E.J. Bron.

ottoman-empire-1580-2Nog even en we zijn een wingewest van Turkije zoals Zuidoost-Europa dat ooit was en tegelijkertijd de zeventiende provincie van Marokko. Nederlands willen ze niet leren en evenmin integreren. De leraren Nederlands op islamitische scholen spreken zelf een of ander brabbeltaaltje en ondanks heel veel sociaal gewenste prietpraat streven ze maar twee dingen na; meer en grotere moskeeën en Arabische taallessen (zodat ze de koran in het Arabisch kunnen lezen, meer boeken…

View original post 182 woorden meer

2 comments

 1. Dit schreef ik toch al jaren geleden en niemand deed er tijdig wat aan. Zie onder een oude tekst van mij. Drie processen zijn er:
  1. verkleuring (KNIP)
  2. islamisering, explosieve groei moslims
  3. Immigratie van niet blanken, nu stromen per week 1000 niet blanke asielzoekers binnen en die zijn meestal analfabeten, kijk zo moet het dus niet.

  Ik vind dat iemand hier op intelligente manier een eind aan moet maken, Die hele ontwitting is het einde van Nederland als staat en eenheidsvolk. Al die 200 soorten buitenlanders haten elkaar hartgrondig (KNIP) en dit wordt dus gegarandeerd een drama. En dit zien wij al overal. Profeet Hans Janmaat had dit al 21 jaar geleden voorspeld en daarom vond ik hem toch intelligent.

  Nu werk ik aan een oplossing en presenteer het komende maanden. Mocht iemand mij willen ondersteunen, mail dan gewoon.

  Nee niet dat ik een racist ben, nee ik kom uit de racistische zwarte en hindoe wereld dus ik leerde van hen om racistisch te denken. Gek is dat juist rechtse blanken mij het meest respecteerden, terwijl zij mij het meest moesten haten en discrimineren als iemand met een viesbruin kleurtje. Vaak geloof ik dat blanken het minst discrimineren, immers dit cijfer van 4 miljoen niet blanken in Nederland bewijst dit voldoende.

  dewanand
  hindoeschrijver (zelf goudbruine hindoekleurtje, niet blank, maar wel openlijk pro white)

  Ref oude publicatie, uitsterven ‘blanke’ Hollanders:

  WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 79 of 87
  Uitstervende Nederlanders
  SECTIE: 4. Heilige Nederlanders
  4.13. (SF proza) ‘De laatste Nederlanders’

  Offeraar Dewanand
  Offercode wart0201
  Offerdatum 6 april 2005

  http://www.dewanand.com/kampf79.htm

  Like

Reacties zijn gesloten.