Eurosong: Europese cultuurelite kiest vrouw met baard, bevolking kiest blonde Polen

In dezeconchita  schreeuwt tijden van links politiek-correct denken houden vele mensen nogal wat van hun gedachten veiligheidshalve voor zich.  Maar toen dit weekeinde een omgebouwde vrouw met een baard, Conchita Wurst, voor Oostenrijk het Eurovisiesongfestival won werd her en der op internet toch stevig wat ongenoegen geventileerd. ‘Decadentie’, ‘kompleet belachelijk’, ‘is dit echt het beste wat Europa te bieden heeft?’, ‘a fucking freakshow’…  Dat waren zowat de meest beleefde termen.  Maar nogal wat mensen zullen allicht gereageerd hebben met een schouderophalen en de bedenking: tja, als dit bij de Europeanen de meeste stemmen haalt, dan zal het wel zo moeten zijn, zeker?

Alleen is de verontwaardiging over de ‘overwinning’ van de baard intussen zo groot geworden, dat overal in Europa duidelijk wordt dat de Europeanen helemaal NIET voor deze winnaar gestemd hebben.  Oostenrijk kreeg bv. het maximum van de punten, 12, van Groot-Brittannië, maar nu blijkt dat het Britse publiek helemaal niet voor Oostenrijk koos: het plaatste het liedje erg laag.  Groot-Brittannië koos voor het liedje ‘We are slavic’ van Polen, waarin knappe blonde Poolse vrouwen in traditionele klederdracht nogal suggestief voor de dag komen met stevige decolletés.

Waarom ging het maximum-aantal punten in Groot-Brittannië dan niet naar Polen?  Omdat het publiek slechts voor 50% meetelt.  De andere 50% wordt bepaald door een ‘vakjury’, lees: een selectie van de culturele elite die links en politiek-correct denkt.  En dus voor vrouwen met een baard kiest,omdat dat ‘tolerant’ is, en niet voor blonde Poolse dames met decolletés, omdat dat ‘sexistisch’ zou zijn.

Exact hetzelfde verhaal zien we in België.  Ook ‘wij’ gaven het maximale aantal punten aan de onzin uit Oostenrijk.  Maar het Belgische publiek deed dat niet, want dat koos voor Armenië op één, Nederland op twee en Hongarije op drie;  het was de ‘vakjury’ die bepaalde dat Oostenrijk moest winnen.

En dat verschijnsel is dus in gans Europa te zien.   Ook het Ierse volk zette de Polen op 1 – maar de ‘vakjury’ zette ze laatst.  In Noorwegen en Oekraïne kwam Polen op één, maar de vakjury zette hen op plaats 19 en 25.  Het publiek in Nederland en Ijsland zette de Polen tweede, ze werden ook derde in Oostenrijk, Macedonië, Frankrijk, Duitsland en Zweden.

Op één week van de Europese verkiezingen is dus ongewild nog eens geïllustreerd hoe gigantisch groot de kloof is tussen de Europese elites van cultuurmakers, mediamakers en politici enerzijds en het gewone volk anderzijds.  Er is dus maar één echte winnaar van het Eurovisie-songfestival 2014, en dat zijn de Poolse dames.   Muziek!

 

3 comments

  1. Dit is zo idioot dat ik het eigenlijk niet kan geloven. Mijn brein weigert te aanvaarden dat dit echt heeft plaats gevonden.

    En dat het Europese Volk voor dat decadente creatuur heeft gekozen geloof ik voor geen milliseconde.

  2. Volgend jaar nog gekker ; een vrouw met 2 rijen boezem en met testikels als oorbellen !

  3. Tradities en volks muziek is voor de linske cultuurbarbaren taboe ,je komt ook nergens aan de bak als artiest zonder een “progressieve” partijkaart op zak ,dit idioten circus is gelukkig aan mij voorbij gegaan ,hopelijk voeren ze deze freak niet te veel op in belnikske ,!!

Comments are closed.