Feest tegen GAS in Gent! Wees erbij!

gasfeestjeDe GAS-boetes hebben al menig Vlaming de kast opgejaagd. Niet enkel de nutteloosheid van sommige van deze boetes kunnen we in vraag stellen, ook de soms veel te hoge prijs die men moet betalen is voor velen wraakroepend. Tijd om daar iets aan te doen!

Enkele betogingen/acties zijn reeds gepasseerd, maar telkens werden de aanwezige nationalisten weggekeken. Spijtig, want met vereende krachten, kom je verder. Eendracht maakt macht, is het niet? Wel, beste nationalisten, als jullie ook een probleem hebben met de huidige GAS-wetgeving, hier is jullie kans om nog eens je stem te laten horen!

Volgende week vindt er namelijk een Feest tegen GAS plaats. En ook jij kan erbij zijn! Het enige wat je moet doen is woensdagavond 2 april vrijhouden. Vanaf 21 uur ben je dan welkom in de Frontline in de Overpoortstraat in Gent. Frontline kunnen we perfect vrij vertalen als voorpost, wat een bepaald deel van onze – op eerdere manifestaties geweigerde – achterban zeker zal bekoren. Dat het feestje van de Linkse Socialistische Partij (LSP) is, hoeft je niet af te schrikken, dat zijn democraten en die staan volgens de definitie open voor verschillende meningen.

Deze keer zijn we dus ongetwijfeld wél welkom. Een feestje bouwen tegen de GAS-wetgeving op de tonen van Jonasty en Filiberke (Minimal), Blue Nile / (Traktor: “Droog in den akker”), Pablo Lopez (Deep/Dub House) en Inanna (Rockl); dat wil je niet missen! Rechts Actueel zal er zeker bij zijn. We kunnen wel nog niet bevestigen of vanuit heel Vlaanderen gratis bussen worden ingelegd, maar dat laten we zeker op tijd weten.

Tot dan!