Politieke correctheid en selectieve verontwaardiging versus straffeloosheid

hoofdtelefoon bloedWoensdag laatsleden had er in Gent een voorval aan een bushalte plaats waar een jongen op een gewelddadige manier van zijn hoofdtelefoon beroofd werd. De politie verklaarde achteraf in de media dat diegenen die beroofd zouden worden van materiële spullen beter geen weerstand kunnen bieden aan hun belagers en gewoon hun spullen afgeven. Kiezen voor het minst erge, zeg maar.

In Het Laatste Nieuws (HLN) laat de bekende kinderpsychiater Peter Adriaenssens zich uit over deze zaak. Adriaenssens hekelt vooral de uitspraak van de politie die stelt dat jongeren beter hun spullen afgeven zonder enige weerstand te bieden. De kinderpsychiater vindt dit een verkeerd signaal, want zo gaan jongeren ervan uit dat ze ongestraft dingen kunnen stelen van anderen. Dit is volgens Adriaenssens de wereld op zijn kop.

Natuurlijk heeft Peter Adriaenssens hier overschot van gelijk! Toch kan hij toch niet aan het feit voorbij gaan dat dit de harde realiteit is. Door het (te) lakse optreden van de politiek ten aanzien van criminaliteit en de altijd wederkerende selectieve verontwaardiging van vele politiekers bij elke gebeurtenis van zogenaamd ‘zinloos geweld’, blijft een kordaat beleid ten aanzien van jonge boefjes gewoon uit. Daarenboven is er ook een enorm plaatsgebrek in de (jeugd)gevangenissen. Deze beide factoren maken nu eenmaal dat daders maar al te goed beseffen dat ze in dit land straffeloos hun gangen kunnen gaan.

Daar komt nog eens bij dat wij in dit land bedolven worden onder de politieke correctheid en de door links in het leven geroepen privacywetgeving (alleen als het over onze inkomsten gaat, dan gelden die privacywetten ineens veel minder!), waardoor slachtoffers daders worden en omgekeerd. Zeker als de daders van een misdrijf van vreemde origine zijn, wordt het door de antiracisme en antidiscriminatiewetgeving dikwijls nog moeilijker voor de slachtoffers om hun belagers gestraft te zien. Het is voor de politiediensten zeer moeilijk werken in zulke omstandigheden, waar men langs alle politiekcorrecte wegen op de vingers gekeken wordt, waardoor het voor de politie dweilen met de kraan open is. Zolang men die politieke correctheid niet doorbreekt, blijft deze waanzin van straffeloosheid duren en kan Peter Adriaenssens zoveel moraliseren als hij wil. De politieke selectieve verontwaardiging voor elk misdrijf zal blijven, maar de straffeloosheid idem dito!

4 comments

  1. Indien na onze electorale wraak van 25 mei a.s. eindelijk een “Platina Dageraad” zal opduiken zodat autochtonen OOK IN DE PRAKTIJK op dezelfde behandeling als telgen uit volkomen OVERbeschermde minderheden zouden mogen rekenen van staatswege, zal de oikofobie van het PoCo-Systeem geketend worden. Uit elke informeel gesprek aan de toog van menig Vlaams volkscafé toog kan men het TERECHTE autochtone ongenoegen opvangen en het zal in dikkenekken service clubs vermoedelijk niet anders wezen….

  2. Eén enkele gazet , HLN vermeldt één enkele keer dat het om 15 allochtonen gaat, de andere censureren het politiek-correct weg zoals uiteraard ook de sossenrode propagandatoeter S.R.T. die ons dagdagelijks politiek-correcte desinformatie dwangvoedert vanuit een sossenrode of gifGROENe baxter die ze vruchteloos in ons LINKSE arm proberen te steken. Hoogste tijd om na ons electoraal vonnis van 25 mei de subsidies aan de S.R.T. te laten afhangen van OBJECTIEF-correcte berichtgeving, naakte feiten zonder commentaar rapporteren zonder ons politiek-correcte leugens en dito censuur door de strot te willen stampen verpakt als “duiding”(sic) ! In een hypothetisch en totaal fictief omgekeerd scenario waarin 15 autochtone crapuleuze rovers één allochtone autist zouden gemolesteerd en beroofd hebben, zou het natuurlijk meer dan vermoedelijk WEL de kwalificatie “racistische gewelddadige roofoverval” gekregen hebben van PoCo-journaille, Parket, Rechter, Linkse Liga voor Allochtone Mensenrechten en zeker vanwege de volkomen overgesubsidiëerde, politiek-benoemde rode rakkers van het C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) . Indien u die oikofobie en manifeste autochtonofobe discriminatie etc… vanwege het politiek-correct ontaard PoCo-Systeem niet langer pikt, uw electoraal vonnis van 25 mei kan het PoCo-Systeem met zijn politiek-benoemde butlers doen kapseizen en zinken, eens en definitief ! Overal in Europa ontwaakt een Rechtse stormram uit zijn TE lange winterslaap !

  3. Ze zojn bang om stemmen te verliezen zo laten ze creminelen hun gang gaan

  4. Ik hoop dat men volgend jaar op 25 mei 2014 het niet vergeten is als men gaat stemmen het zou echt LEUK zijn als me de huidige politiekers zal afstraffen en met de grond gelijk maken .
    Het zijn gewoon racisten zonder weerga tegen EIGEN VOLK en linkse corrupten en gespuis die ons alles opdringen dat we niet willen.

Comments are closed.