Na Astrid Bryan is Dimitri Bontinck de nieuwe hipster van het moment in Vlaanderen. Vergeet Jejoen, de jonge wannabe-terrorist en zoon van, want Dimitri is vele malen populairder bij de media. De man poseert olijk met oorlogswapens en maakt reisjes naar oorlogsgebieden als ware het vakantieparken.

Onderaan het artikel tonen we nog enkele van die foto’s waar de man fier opstaat. Voor alle duidelijkheid, de foto die we eerder toonden en waar Dimitri opstaat, was niet met zijn zoon, maar met een Syrische ‘rebel’ (lees terrorist).

Dimitri is niet enkel een bedenkelijke reputatie aan het opbouwen, hij heeft ook een bedenkelijk verleden. We gaan geen poging doen om straffere verhalen te vertellen dan de Story of de Joepie, maar één zaak willen we graag met u delen. Dimitri Bontnck was namelijk iets minder dan een jaar geleden kandidaat voor het partijbestuur van de Open Vld.

Ontkennen door de partij in kwestie zal moeilijk gaan want alles staat nog zorgvuldig op de webstek van de Vlaams Parlementsfractie van de Open Vld. Deze luidt: “Leden kunnen hun stem uitbrengen met hun lidnummer én hun persoonlijke PIN-code.” “Hieronder alvast een overzicht van alle kandidaten voor het partijbestuur: AVONTROODT Yolande (’s Gravenwezel), BEEKEN Rob (Hasselt), BELLEMANS Nicky (Gooik), BOLLE Jenny (Harelbeke-Hulste), BONTINCK Dimitri (Antwerpen), BOONE Filip (Dilbeek), BORGINON Fons (Antwerpen), …

ovld2

ovld1

Dimitri is dus een blauwe. Wanneer er vreemdelingen – en dan vooral moslims – aan te pas komen, zijn de liberalen echter nooit ver weg. Zeker in Antwerpen niet, want daar is de blauwe kliek namelijk om ter ‘linkst’ en vreemdelingen paaien is er zowat hun hobby geworden. Om de stemmen uiteraard, want voor het overige kunnen die vreemdelingen hen gestolen worden, net als bij de socialisten die nog meer gespecialiseerd zijn in het misbruiken van vreemdelingen om electoraal gewin. Maar dit soort ‘puur’ racisme is taboe, dat begrijpt u wel…

We onthouden dat Dimitri graag poseert met terroristen in oorlogsgebied, dat hij zichzelf een “volksheld” waant die zijn “martelaar” en zoon terug ging halen uit Syrië, dat hij vindt dat terroristen als koningen moeten behandeld worden in onze gevangenissen, dat hij een bedenkelijk gewelddadig persoonlijk verleden heeft en nu ook dat hij kandidaat was voor het partijbestuur van de Open Vld.

Dimitri heeft overigens niet enkel ‘gezocht’ naar zijn zoontje in Syrië; voor de camera toont hij dat hij ‘niets te kort komt wat wapens betreft’. Van zijn ‘kameraden’ mag hij vervolgens zelf even een schot lossen.

We geven het enkel ter info even mee, want we zouden niet willen dat de Open Vld een slechte reputatie krijgt. Misschien kunnen ze zich openlijk distantiëren van de man.

db3

vadertje en zoon
De terrorist links is niet Dimitri’s zoon Jejoen zoals vermoed wordt op het internet, maar wél een willekeurige huis-en-tuin-terrorist die tegen het regime van Assad vecht in Syrië.

db2

db4

db6

db5

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Dimitri Bontinck was kandidaat voor partijbestuur Open Vld”

 1. Griffier op de politierechtbank, (waar hij op staande voet ontslagen is) kandidaat op de VLD lijst, en volgens collega’s is den Dimmi een erg onstabiel figuur, zichzelf uitroepen tot volksheld.
  Zot van glorie zijn is niet ongewoon bij de VLD.

 2. Jean Marie TYTECA

  Deze ware OVLD heeft enkel maar de vraag van zijn grote leider Guy uitgevoerd om te gaan schieten en moorden ten voordele van de wapenhandel.Waarschijnlijk is hij met behulp van extremistische vriendjes van VRANCX zo vriendelijk ontvangen. Ik stel mij de vraag of hij als welkomstgeschenk ook een ander-religieus kind-vrouwtje heeft mogen verkrachten? Misschien op een volgend You Tube-filmpje ?

 3. LiefstBlijfIkOnbekend

  Alleen Jejoen in de bak steken?? Steek zijn vader er ook maar bij !! Mensen, dit kan alleen in België pfff .. Wat een land is dit aan het worden … :-/
  Wij belgen, zijn nu vreemdeling in ons eigen land !!! Stempel op hun gat en terug naar hun eigen land potverdikke!

 4. Syrie is een speeltuin voor spychopaten.

 5. Gek dat in die landen de ziekenhuis verplegers camouflage pakken dragen, hier is het wit.

 6. Met een schitterende score van plaats 102 van de 107 kandidaten als resultaat…

Trending

%d bloggers liken dit: