jimmieboyDe Eurofielen zien de Europese verkiezingen van volgend jaar met klamme handjes tegemoet.  De chaos die veroorzaakt werd door de EU-massa-immigratie, de Euro en het ‘vrije verkeer van personen’ zorgt ervoor dat overal in Europa eurosceptische partijen in de lift zitten.  Met het oog op het vormen van een rechts-nationalistische fractie in het Europees Parlement worden momenteel volop contacten gelegd.  In de Zweedse hoofdstad Stockholm ontmoetten Marine Le Pen van het Franse FN, Franz Obermayer van de Oostenrijkse FPO en Philip Claeys van Vlaams Belang voor het eerst Jimmie Akkesson, de voorzitter van de Zweedse Democraten (SD).

Tijdens een informeel gesprek werd afgesproken na de verkiezingen front te vormen, en de demoniseringstechnieken van het regime en de linkse media eensgezind te bestrijden en af te wijzen.  ‘Het failliet van deze EU wordt voor iedereen duidelijk, de rechts-nationale krachten die soevereine landen vreedzaam willen laten samenwerken hebben de toekomst’, zo klonk het.  Op de bijeenkomst waren geen journalisten uitgenodigd, wij van RechtsActueel hebben voor jou exclusief de foto’s!  (Overname en gebruik van deze foto’s is verboden zonder toestemming voor links en klassieke media.)

DSC06559

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Rechtse alliantie groeit: FN, VB en SD in Stockholm (Zweden)”

  1. Ter ZELFverdediging der EigenVolkse Mensen in de Natiestaten

  2. […] mitjans d’esquerra. “La fallida de la UE és evident per tothom, cal que les forces de dreta nacionals treballin plegades, el futur és de les nacions sobiranes i […]

  3. Brunhilde Brahm

    Omdat ik Vlaming ben blijf ik er zeker bij…Men zege het voort!!

Trending

%d bloggers liken dit: