Ook in Brussel protestactie met rode ballonnen tegen geweld op Afrikaners in Zuid-Afrika

actievoorzuidafrikarodeballonOm 12.30 uur vandaag werden op vele plaatsen ter wereld rode ballonnen losgelaten om aandacht te vragen voor het aanhoudende racistische geweld in Zuid-Afrika tegen blanken, waarbij al duizenden doden vielen.  Het ANC-bewind is blijkbaar noch bereid, noch in staat de veiligheid en het leven van de blanke culturele minderheid te waarborgen.  Ook in Brussel, hoofdstad van België en de EU, werden vanmiddag ballonnen opgelaten aan het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken door leden van de studentenvereniging NSV en de nationalistische beweging Voorpost.  Europees parlementslid voor Vlaams Belang Philip Claeys, die geregeld aandacht heeft voor de Afrikaners, was verontschuldigd wegens verblijf in Straatsburg maar betuigde zijn sympathie.  In de loop van deze week volgt een uitgebreider verslag.

actievoorzuidafrikarodeballon

 

 

4 comments

  1. baie dankie vir die ondersteuning wat jul aan ons Afrikaners gee!

Comments are closed.