Radio Rapaille en Rechts Actueel trekken naar Berlijn

VlaggenIn Berlijn wordt aanstaande zaterdag 5 oktober voor de tweede maal de ‘Zwischentag’ georganiseerd door het uitstekende Duitse tijdschrift Sezession. De ‘Zwischentag’ is een activiteit waar allerlei uitgeverijen, mediaprojecten en organisaties uit het niet-politiek correcte, rechtse en/of conservatieve spectrum hun publicaties en werking voorstellen.

Er worden een aantal – ongetwijfeld interessante – debatten georganiseerd en is er ’s avonds als afsluiter een feestmaaltijd voorzien. Radio Rapaille zal samen met Rechts Actueel een (grote) delegatie afvaardigen en een stand delen.

Andere organisaties zijn ondermeer: Zeitschrift Sezession, Tekos, Ares Verlag, Edition Antaïos, Karolinger Verlag (uitgeverijen), een aantal Duitse Burschenschaften, Oostenrijkse, Duitse en Franse Identitairen (waaronder Philippe Vardon), KonMo, Pro Patria (kledingmerken) en vele anderen.

Zowel Philippe Vardon als Gabriele Adinolfi (één van de ideologen van Casapound Italië) zullen deelnemen aan de voorziene debatten.  Voor meer info, klik hier: www.zwischentag.de.