Asiel en migratie: Franstaligen blijven grote winnaar!

c130Eerst was er Scott Manyo, dan Parveiz Sanghari en nu Narvid. Om de zoveel tijd duikt er wel een voorbeeldasielzoeker op die ‘zogezegd’ perfect Nederlands spreekt en goed geïntegreerd is en die het slachtoffer is van de ‘harde’ aanpak van staatssecretaris voor asiel en migratie Maggie De Block (VLD).

Het scenario verloopt telkens volgens eenzelfde stramien. De media schotelen ons een ‘zogezegd’ goed geïntegreerde asielzoeker voor die dan nog eens een knelpuntberoep uitoefent en zich helemaal verweven heeft in het lokaal sociaal weefsel. Nergens is er enige controle of die informatie rond die media-asielzoeker echt wel klopt. Scott, Parveiz en nu Narvid dienen enkel en alleen maar om een (nog) laksere migratiepolitiek af te dwingen.

Malafide linkse advocaten weten ook dat er in Vlaanderen weinig draagvlak is voor het verstrekken van nationaliteitspapieren aan asielzoekers, maar als die asielzoeker een gezicht en een naam krijgt, dan breken er gauw al wat Vlaamse harten. Op die manier speelt men in op de publieke opinie om langs de andere kant een versoepeling in de asielwet af te dwingen. Met onze lakse media die dit opgezet spel maar al te graag meespelen lukt dit vrij aardig ook.

De Franstaligen die moeien zich niet in het debat. Zij weten als geen ander als men in Vlaanderen verdeeld is over iets, dat zij er als grote winnaar uitkomen en dat zal hier niet anders zijn. De vreugdedansjes aan Vlaamse kant toen De Block het departement migratie overnam, waren natuurlijk iets te voorbarig, want vooral PS, ecolo en CDh weten ook dat er vroeg of laat wel zulke discussies ontstaan, waardoor ze op een groot deel van de Vlaamse opinie kunnen inspelen. De Block mag dan wel het imago hebben van harde tante, toch zal ze ook hier moet buigen of barsten. De Franstaligen weten maar al te goed dat bij enige toegift aan Vlaamse kant de asielfabriek terug op volle toeren kunnen laten draaien en dat ze op die manier Vlaanderen verder kunnen blijven ontNederlandsen!

Afghanen

3 comments

  1. Xenofiele gauchisten tappen uit het vaatje der sentimentele stroop om illegaal verblijf en asielgefoefel tot één enkel politiek-correct amalgaam te mixen om het met een PoCo-baxter te kunnen injecteren bij het protesterend Eigen Volk dat HUN land terecht wil verdedigen en gaaf houden voor hun (klein)kinderen ! Het kindermisbruik dat illegalen plegen door hun huilende kinderen te doen opdraven om het als “misdrijf” door het Strafwetboek bepaald illegaal verblijf te verschonen, is stuitend !

  2. Wanneer het eindelijk eens gebeurd dat een minister er niets meer kan op vinden om een leugenaar, een bedrieger, een schriftvervalser, en een vechtersbaas op vlucht voor zijn wettige rechter toch, na 23 afgewezen beroepsprocedures , in het land te houden, staat het hele (pers-)land in beroering omdat zulks ongelooflijk onrechtvaardig zou zijn gezien hij Nederlands spreekt, loodgieter is, en hier al 15 jaar illegaal verblijft, en dat die minister dan tenslotte de wet toepast, wordt dat haar verweten. Begrijpe wie kan, maar ik niet (alleen “linksen” schijnen dit te kunnen). De Heer Verannemans heeft overschot van gelijkk: die kerel zou al minstens 13 jaar geleden op het vliegtuig terug moeten gezet zijn. De hele Belgische asielzoekerswet en de wijze waarop hij wordt toegepast stinken!

Comments are closed.