Extreem-linkse ‘Killah’ sterft in gevecht in Griekenland

jongeren-van-chrisi-avgi-golden-dawn-gouden-dageraad-zwaaien-griekse-vlag-waving-greek-flagsIn Griekenland is het tot een gevecht gekomen waarbij een extreem-links militant, Pavlov Fyrras, dood achterbleef. Fyrras koos voor zichzelf de artiestennaam ‘Killah’: het Engelse woord ‘killer’ dus, moordenaar, in het Amerikaanse dialect inderdaad uitgesproken als ‘killah’. Zoals wij van RechtsActueel ook al schreven bij de dood van extreem-links Antifa-extremist Clément Meric in Parijs betreuren wij elk verlies van leven, maar nemen we de eerste berichten met een korrel zout. Aanvankelijk beweerde men dat de Parijse extremist zomaar was doodgeslagen door stoute nazi’s; nadien bleek dat hijzelf de aanval had geopend op jongeren die volgens hem ‘foute’ kleding wilden kopen, aanval die helaas tragisch afliep.

Deze keer wordt weer beweerd dat een lid van de rechtse partij ‘Gouden dageraad’ ‘Killah’ zomaar zou hebben doodgestoken. Als dat zo is veroordelen wij dat volledig. Maar laten we toch maar eerst weer op het hele verhaal wachten. Yiorgos Roupakias, de man die de messteken toebracht, werd aangehouden.  Gouden Dageraad ontkende dat de man lid is, al laten foto’s er geen twijfel over bestaan dat hij militant van GD is. Griekenland heeft een erg actieve extreem-linkse scène, die zelfs moorden pleegt en de voorbije maanden ook met grof geweld de Gouden Dageraad-partij aanviel. Even wachten dus op het hele verhaal.

UPDATE:  Volgens wat op dit ogenblik bekend is, is de heibel ontstaan in een café waar een voetbalmatch gevolgd werd, en waar twee groepen personen van links en rechts het met elkaar aan de stok kregen.  Vanuit het café zou naar buiten gebeld zijn voor versterking, waarna een echt gevecht zou ontstaan zijn op straat.  Yiorgos Roupiakas arriveerde kort daarna met zijn wagen op de plaats van het gevecht.  In dat gevecht zou Pavlov Fyrras ‘Killah’ dan neergestoken zijn met twee messteken door Yiorgos Roupakias.  De juiste omstandigheden blijven voorlopig onduidelijk en zullen pas in de loop van onderzoek en proces duidelijk worden.  Volgens links werd ‘Killah’ zomaar aangevallen, volgens Roupakias werden hijzelf en zijn wagen aangevallen door links en trok hij het mes uit zelfverdediging.

Dat ‘Killah’ geen doetje was wordt intussen steeds duidelijker.  De weblog van het extreem-linkse Anti-Fascistisch Front plaatste een link naar een video van ‘Killah’ op het Youtubekanaal van de Griekse Antifa, waarop Killah gemaskerd poseert.  Op dat Youtubekanaal worden ook beelden gepost van de aanvallen die extreem-links in Griekenland uitvoert op de politie met knuppels en brandbommen, onder de duidelijke goedkeurende titel ‘ACAB’ (All Cops Are Bastards’) en ook nog ‘Fuck the police’.   Dat men dus van ‘Killah’ geen heilige maakt: hij was duidelijk actief betrokken in communistische Antifa-straatgeweldgroepen, die volgens Europol op dit ogenblik één van de gevaarlijkste criminele netwerken van Europa vormen.

6 comments

 1. Het is frappant hoe het PoCo-journaille , zowel de schrijvelaars als radio- en TV-reporters, objectief-correct constateerbare feiten telkens weer door de politiek-correcte mangel halen ter desinformatie propaganda ! Meesters hierin zijn de bijna allemaal steeds uit het Gentse afkomstige (waarom toch ????) “duiding”(sic) gevers van de volkomen OVERgesubsidiëerde , sossenrode propagandatoeter S.R.T.

 2. In Canada is een 21 jarig meisje verkracht, gemarteld en afgemaakt door een neger uit Somalië. De Canadese links-liberale media maffia en (anti) justitie hebben deze zaak jarenlang verborgen gehouden, inclusief voor de tweelingzus van het slachtoffer. En ik heb zo’n vermoeden dat hier NIETS over gezegd zal worden. Niets en nergens.

  http://topconservativenews.com/2013/09/information-hidden-from-the-public-in-hate-crime-torturemurder-of-beautiful-alberta-teen/

  Maar ja, de dader is zwart en het slachtoffer blank. En dan telt dat niet, hé.

  En voor ik het vergeet: LANG LEVE DE GOLDEN DAWN!!!

  1. Hoogste tijd voor een Platina Dageraad na ons electoraal vonnis van 25 mei 2014 over het xenofiel en autochtonofoob PoCo-Tweezakkerij-Systeem

 3. Ondertussen brandde er ook reeds een lokaal kantoor uit van Gouden Dageraad door middel van molotov-cocktails en werden individuele militanten van Gouden Dageraad gemolesteerd.

Comments are closed.