N-VA organiseert conferentie met Griekse en Portugese ultracommunisten

evenement groeneva gueDe ‘vrienden’ waarmee de N-VA in het Europees parlement optrekt zijn al langer voorwerp van discussie.  De N-VA maakt in het Europees parlement, waar geen technische fracties bestaan, volwaardig politiek deel uit van de politieke fractie van de Groenen, die een extreem-linkse koers volgen.  Maar het kan nog gekker.  In het Europees parlement wordt op 17 september een conferentie over Madagascar gehouden, mee georganiseerd door de Groene fractie (met dus de N-VA) en de… ultracommunistische, extreem-linkse GUE-fractie. We drukken de hoofding van de uitnodiging hier af.

Met de GUE zitten we echt bij de harde kern van de gewelddadige communisten die er nog in Europa bestaan.  Op de website van GUE pronken zij nog onbeschaamd met hun logo’s met hamer en sikkel, het symbool van de grootste massamoord aller tijden:  http://guengl.eu/group/delegations.  Lid zijn o.a. de Griekse communisten, die de voorbije maanden verantwoordelijk waren voor tal van vernielingen en straatgevechten.  Ook ‘Die Linke’ is present, de Oost-Duitse extreem-linkse partij die nauwe banden heeft met de Antifa-terreur tegen nationalisten.

Rare vrienden hebben ze daar bij de N-VA…

KKE-logo

logo-pcpconferentiemadagascarNVAGUE

3 comments

  1. Goed heeft me voor de elfendertigste keer de kans om de wever bart en zijn BENDE nva te duiden als wat ze echt zijn : ONBETROUWBAAR, VERRADERLIJK, LEUGENACHTIG, OPPORTUNISTISCH en SALONFAHIGE SLIJMERDS, feit blijft als ik de laaste tijd over die vent en zijn handlangers schrijf ik vaak last van mijn gal krijg.
    Icarus achterna volgend jaar voor hem (en zijn BENDE) en ik zal het allerminst betreuren het tegendeel is waar.

  2. Wat is de ware kleur van de N-VA? Hopelijk niet die van een meloen: groen van buiten rood van binnen

  3. En niet te vergeten Die Grünen, die in Duitsland van pedo-schandaal naar pedo-schandaal gaan. De lijsttrekker voor de Bundestag van Die Grünen is momenteel onder vuur omdat hij bij eerdere verkieizngscampagnes voor het recht op (niet-gedwongen) sex tussen volwassenen en kinderen pleitte.

    Nog beter dan moraal is de dubbelmoraal: steeds wijzen naar anderen, nooit kijken naar jezelf.

Comments are closed.