Aanschouw de invulling van de ‘basis-democratie’ door de groenen

boksbeugelGroene partijen ijveren doorgaans voor een milieuvriendelijker bestaan. Daar is niets mis mee, straffer zelfs, de volksnationalistische beweging – ook in Vlaanderen – is pionier in het ‘groene’ denken. Uiteraard gaat het bij volksnationalisten niet om bakfietsen en geitenwollen sokken, maar wél om de cohesie tussen volk en natuur/omgeving en de échte bescherming ervan.

Een rare wending die de huidige ‘groenen’ gemaakt hebben is de ophemeling van alles wat (volks)vreemd is. Ook de vlucht naar het vegetarische heeft niets te maken met het ecologisch denken. Maar goed, als zij zichzelf daar in kunnen vinden, dan moeten zij dat weten.

Wat zeker vaststaat is de drang van ‘groen’ om zich te profileren als extreem-links. Extreem-links op zijn beurt is dan weer onlosmakelijk verbonden met de neiging tot het gebruik van fysiek geweld en vandalisme, uiteraard ter bevordering en ter verdediging van ‘hun’ vooropgestelde democratische waarden. Wie zich niet schikt naar hun ideaalbeeld, verdient het met andere woorden om volgens de aloude spreuk “wie niet horen wil moet voelen” eens goed rond te oren te worden geslagen. De arbitraire en pedagogische tik, weet u wel?

Onze collega’s en goede vrienden van Junge Freiheit kwamen in het bezit van een foto van de Groene Jeugd uit het Duitse Göttingen en we moeten toegeven, de foto laat weinig aan de verbeelding over. Junge Freiheit zette er voor het gemak het logo van de Grüne Jugend op, om zo toch maar te voorkomen dat je zou denken dat de foto andere jongeren betreft. De staakwoorden die we terugvinden op de webstek van de Groene Jeugd vinden we visueel terug op de foto: “offen – basisdemokratisch – queerfeministisch -antifaschistisch – ökologisch – antikapitalistisch”. Vooral de term ‘basis-democratisch’ wordt duidelijk weergegeven op de foto.

 

6 comments

  1. Aan de foto te zien, zijn de gifGROENen in feite nu …..”de zwarten” !!!!

  2. “Uiteraard gaat het bij volksnationalisten niet om bakfietsen en geitenwollen sokken, maar wél om de cohesie tussen volk en natuur/omgeving en de échte bescherming ervan.”
    Zeer mooi verwoord! Bescherming van de cultuur van een volk/staat en van diens natuur gaan immers hand in hand.

    Schande dat ecologische thema’s vandaag gekaapt worden door volksverradende bakfietstoeristen terwijl dit een vanzelfsprekend nationalistisch agendapunt zou moeten zijn. Hopelijk zien nationalistische partijen dit ooit ook in :-)

    Weg met de links-rechts tegenstelling die het volk enkel dom wil houden!

  3. Ja maar die Grüne hebben in een kolenkelder “verdraagzame ecologische” gevechtstraining gedaan, DAT is de enige plausibele verklaring. Als negers in een kolenkelder vechten ziet ge daarna zelfs NOG minder, echt waar, zelfs met het licht aan !

Comments are closed.