Voormalig verkrachter geweigerd bij West Ham United

IlombeMboyoStel je bent jong en je wilt wat beleven. Daarenboven woon je in Brussel en ben je volgens de goegemeente een ‘kansarme’. Wel, dan sluit je toch aan bij een bende die zichzelf de ‘Mafia Africaine’ noemt met de toepasselijke afkorting ‘MAF’? Dat deed ook Ilombé Mboyo een tiental jaren gelden. In die hoedanigheid en als 17-jarige deed deze neger mee aan een groepsverkrachting van een 14-jarig meisje. Ze werd niet alleen verkracht, maar eveneens dagenlang opgesloten door de lieve kansarme misbegrepen nieuwe Belgen. Ongetwijfeld de schuld van de maatschappij.

Mboyo werd door de ernst van de feiten – ondanks zijn minderjarigheid – voor een rechtbank voor volwassenen berecht. Hij zat drie jaar achter slot en grendel nadat hij aanvankelijk zeven jaar celstraf had gekregen. Mboyo kan echter nog iets anders dan zeer jonge meisjes verkrachten, hij bleek redelijk goed tegen een bal te kunnen trappen. Omwille van zijn ‘goed gedrag’ werd hij in 2009 vrijgelaten en kon hij aan de slag als voetballer bij Charleroi. Hij kreeg een tweede kans met andere woorden.

Na een passage bij KV Kortrijk en AA Gent staat de man als voetballer nu te koop voor 5 miljoen euro. De link met slavenhandel zullen we achterwege laten, maar de man geraakt ondanks zijn talent niet van straat. De voorlopig laatste ploeg die interesse toonde was de topclub West Ham United. Maar die wil hem niet vanwege zijn bende- en verkrachtersverleden. “Hou zouden jullie zich voelen als we Mboyo van Gent aantrokken? Verschrikkelijke misdaad toen hij 16 was, kan hij ooit vergeving krijgen? Wat denken jullie”, vroeg Jack Sullivan, de zoon van co-eigenaar David Sullivan. Het verdict: 99% van de supporters zou een ‘njet’ uitspreken en Mboyo kan het nu naar alle waarschijnlijkheid schudden. Bij AA Gent blijven sjotten is voorlopig de enige optie.

Wat dus in België geen enkel probleem vormt, namelijk iemand in dienst nemen die minderjarige meisjes verkracht, is dus nu wel – en geheel terecht – een probleem voor de internationale voetbalwereld. De man is zelfs Rode Duivel en mag dus ‘ons’ land vertegenwoordigen bij het nationale elftal. Misschien moet de Belgische voetbalwereld nog maar wat verontwaardigd doen over ‘criminelen’ als een Giorgos Katidis of een Paolo Di Canio wiens misdaad erin bestaat met de rechter arm te salueren na het behalen van een overwinning of het maken van een doelpunt. U ziet zelf ook in dat deze ‘misdaad’ veel ernstiger is dan het verkrachten van een 14-jarig meisje…

5 comments

 1. Wat een walgelijk creatuur. Dat deze pedofiele verkrachter actief is in het belgische voetbal verbaast mij helemaal niet.

  Verder wil ik zeggen dat de rode duivels niets meer zijn dan een stel overbetaalde idioten. Iedere echte Vlaming moet dat hele decadente circus boycotten.

  Weg met de rode duivels!
  Weg met belgië!

 2. jong of niet de midaad blijft ,maar ik zal wel weer onverdraagzaam zijn..En goede balstamper of niet,slechts één oplossing:, bij de eerste gelegenheid , ophangen dat tuig!

 3. Dat Mboyo rode duivel mag zijn verbaast me niet, wetende dat Leopold 2 een notoir pedofiel was, en onze eigenste premier schijnt daar ook wel wat van te kennen (hoewel het bij di rupo enkel bij geruchten gebleven is)
  België, het land waar criminelen thuis zijn…

  Salueren met een rechterarm zie ik geen graten in, er bestaat nog steeds vrijheid van meningsuiting, en die mag nooit begrensd zijn.

  Bij deze wil er trouwens graag op wijzen dat Mussolini het enige staatshoofd was dat succesvol de maffia heeft bestreden. Maar zulke zaken worden tegenwoordig verzwegen natuurlijk.

 4. Dat bewijst dat de tumor der politiek-correctheid in ALLE , dus zelfs in de sportieve geledingen, is uitgezaaid in onze tricolore staatskundige fictie Belzeike ! Bestraling kan in het stemhokje in mei volgend jaar ! In England hebben ze kennelijk meer ethisch benul dan bij ons !
  Dat verbaast me niks ! Zijn blank lief zou zwaar gekwetst zijn na een aanrijding op een parking volgens een bepaalde pers. Zou die zijn verleden WEL geaccepteerd hebben omdat hij rijkelijk zou verdienen ??? Geen idee !

 5. Het ergste van al is dat deze pedofiele verkrachter nauwelijks de helft van zijn “straf” heeft uitgezeten.
  Dit heeft te maken met het feit dat voetballers erg belangrijk zijn voor de belgische elite…brood en spelen weet u wel.
  Daarom ook dat de huidige lichting Rode Duivels (Bruine Duivels ware een betere benaming) op zoveel adoratie mag rekenen van de regimepers. Zij moeten meehelpen het Vlaamse onafhankelijkheidsstreven te vernietigen en daarvoor gebruikt men alle middelen en zijn zelfs een pedofiele verkrachter en een carjacker (Benteke) geen probleem.

  Hulde ook aan het Engelse West Ham dat toch nog iets van fatsoen bezit dit in grote tegenstelling tot het merendeel der “petit belges”

Comments are closed.