Volgens de klassieke media, de multiculturalisten en zovelen in ons onderwijs is de islam de ‘godsdienst van de vrede’. Het is dus altijd fijn even zo’n vredelievende zelf aan het woord te laten… Voor wie de onzin niet helemaal wil uithoren, onderaan de volledige tekst.

Mohammed Al-Zughbi:

“Oh Allah, bescherm Egypte tegen de manipulators en de verdorvenen. Bescherm het land tegen de criminele verraders en de criminele sjiieten.
Bescherm het land tegen de vervloekte joden. Bescherm het tegen de kruisvaarders [christenen] en tegen degenen die geen religie kennen. Oh Allah, bescherm Egypte tegen al uw vijanden.

Oh Allah, vernietig de vervloekte Joden. Oh Allah, jaag ze uit elkaar en dood hen allemaal. Verander hun kinderen in wezen en hun vrouwen in weduwen. Laat hen dienen als een waarschuwing.

Oh Allah, vernietig de Arabische heersers. Breng hen donkere uren, en toon de wonderen van Uw macht over hen. Oh Allah, laat hen in de steek, net zoals zij Syrië in de steek laten.
Oh Allah, vernietig hen en zet ze te schande, zichtbaar voor de hele wereld.

Oh Allah, vernietig Bashar [Assad], vernietig de sjiitische Iraniërs, vernietig Hezbollah, vernietig die ongelovige, Hassan Nasrallah. Geef hem kanker en pijn.
Laat uw macht neerdalen op hem en op de sjiieten van Irak. Breng hen donkere uren, en toon hen de wonderen van Uw macht. U verwoestte ‘Aad en Thamoed, Nimrod, en Farao – vernietig de sjiieten.

Oh Allah, bescherm ons land Egypte, tegen de verdorvenen, bescherm het tegen de criminele verraders, tegen de vervloekte joden en de criminele sjiieten. Bescherm het tegen de kruisvaarders en al Uw vijanden, de vijanden van de islam.

Oh Allah, help de soennieten in Syrië, geef voedsel aan hen die honger hebben, les de dorst van hen die dorstig zijn, bedek hun naakten, versterk hen en laat hun schoten doel treffen.

Oh Allah, help toch de soennieten in Syrië. Iedereen zweert tegen hen samen en ze worden bedrogen door bedriegers. Oh Allah, de heersers van de Arabieren en de moslims spannen samen tegen hen. Het zijn huichelaars, samen met het vervloekte Amerika, waardoor ze Israël helpen.

Oh Allah, de sjiieten uit Iran, van Hezbollah, en uit Irak kwamen en slachtten hun zonen af en vernederden hun vrouwen.

Oh Allah, hun kinderen en baby’s zijn afgeslacht met messen, voor de ogen van hun vaders en hun moeders. Ontfermt U zich over de zuigelingen en de kinderen. Meisjes, vrouwen en moeders werden verkracht door de sjiieten.

Oh Allah, ontferm u over hen! De sjiieten slachtten hen af in hun huizen, voor de ogen van hun familie. Ontfermt U zich over de kinderen en over de meisjes die verkracht werden. Heb medelijden met de soennieten. Heb genade!

Wij vraag U dat, in Uw moskee, vandaag. We vragen het niemand anders dan U. We vragen het niet aan presidenten, ministers, koningen of prinsen. We hebben dat bij hen opgegeven.
Wij smeken U, heb toch genade! We vragen het niemand anders dan U. Wij bidden tot U.”

Bron: http://likud.nl/2013/08/emotioneel-gebed-dood-ze-allemaal/

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Emo-haatbaard doet gebedje: ‘Slacht alle Joden af en vernietig de sjiieten’”

 1. Reblogged this on oogenhand and commented:
  Zoals ik altijd zeg, de spanningen tussen sjiieten en soennieten lopen op. Indien genegeerd, zullen de spanningen tussen soennieten onderling, d.w.z. tussen salafisten en moslimbroeders oplopen.

 2. Waarom verbaast me dat niet ? Heeft Europa geen wedergeboorte van Karel Martel nodig om weerstand te bieden aan de desastreuze consequenties die dergelijke verklaringen kunnen hebben op de PoCo-, intentioneel verkeerd begrepen masochistische “verdraagzaamheid”(sic) die Europa teistert, op de knieen dwingt vooraleer plat op de buik te gaan liggen, met de kont uitnodigend omhoog, voor deze NIET-EUROPESE religie ! Zelfs de meest fanatieke, bevooroordeelde , gehersenspoelde PoCo kan niet BLIJVEN negationistisch ontkennen dat de Europese Beschaving op twee benen geschraagd overeind staat (voorlopig nog althans !!!!!!!!!!) : Het Christendom en het Humanisme !

  1. Jean Marie TYTECA

   Toch zie ik aan de negatieve rates dat onze genetisch geestelijk misvormde mei’68 -volgertjes niet het minste realiteitsbesef hebben.

 3. Tja…wat mensen allemaal bedenken ,kan ik niet bedenken

 4. Onnozel de doos in.

Trending

%d bloggers liken dit: