Begin juli zond NOS een reportage uit over Zuid-Afrika. Het werd een objectieve reportage waar twee kleinzonen van voormalig president Hendrik Verwoerd zaliger hun kant mochten toelichten van de periode na de apartheid.

Zowel Orania, een blanke vrijstaat waar Carel Boshoff woont, als een multicultureel woon- en leefproject waar Wilhelm Verwoerd woont, komen aan bod. Beiden mogen hun verhaal doen. De blanke Orania-gemeeschap werkt naar behoren en is ‘selfwerkzaam’, het multiculturele project oogt daarentegen enigszins primitief ondanks dat het geleid en in goede banen geleid wordt door blanken.

Wat tijdens de reportage duidelijk wordt is dat zowel blank (‘wit’ zoals de Afrikaners het zeggen) als zwart beweren dat een perfecte mix in feite niet mogelijk is. Beiden stellen vast dat er sinds het einde van de apartheid in se geen haar veranderd is. Komt daar bovenop dat de criminaliteit en de haat tegen de blanken in Zuid-Afrika dramatisch is toegenomen. Bekijk het zelf via deze verwijzing: klik hier.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Zuid-Afrika na de apartheid door de ogen van Hendrik Verwoerds kleinzonen”

  1. Plantina Dageraad, Hellas

    Z-Afrika is ten prooi gevallen aan anti-blank racistische “Plaasmoorde” , die nog niet woekerden onder de “Apartheid”

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading