De Blokkendoos: leugens, hysterie en bangmakerij

blokkendoosNa de nodige hysterie blijkt dat er bij de Blokkendoos geen enkel bewijs is dat leidt tot pedofilie.  Toch blijven de ouders hysterisch reageren. Waarom is dit zo? Wat wordt er hen verteld? RechtsActueel ging op onderzoek en ontdekte de absolute gevaarlijke onzin die hierover de ronde doet.

Na wat rondsurfen op de blogosfeer vonden we enkele interessante opmerkingen. Een zekere Abu Dawud zit in islamitische kringen mensen op te hitsen tegen deze school. De man heeft een account op Google+: https://plus.google.com/112667789120806828382/posts waar hij video’s en artikels plaatst die reclame maken voor salafistische groeperingen. In zijn profielfoto staat de zwarte vlag van Al-Qaida. Ook toont hij een haat tegenover niet-soennitische moslims, vooral de Hezbollah lijkt hem iets misdaan te hebben. Wat hij schrijft over de Blokkendoos gaat alle realiteit voorbij en is haatzaaierij van de bovenste plank.

Wat men in de media rapporteerde van beschuldigingen is nog niets vergeleken met de onzin die nu verspreid wordt via dit soort kanalen. Men verwijt dat de juffen: “plasten en smeerden hun uitwerpselen in op de rug of op het hoofd van de kleine slachtoffertjes. Alles werd opgenomen want dit is al gauw 150 euro waard per foto“. Dit was nog niet het einde, men zegt ook: “Eetwaren werden eveneens in de anus gestopt van de slachtoffertjes. Er is zelfs een peuter die spreekt over een schroevendraaier subhanALLAH. Soms werd hij meegenomen en in de kleine wagen van … gestopt en ontvoerd naar haar woning waar een hond zeer hard blafte in het bijzijn van haar Afrikaanse partner. Hoe weet die kleine jongen dat de daderes een hond heeft en een kleine wagen heeft? Drie kleine meisjes werden ook ontmaagd door middel van de wijsvinger van juf …” Ook vindt men op de website waar het over gaat verwijzingen naar de holocaust terug:

ina

Ook beweert de schrijver dat de martelingen daar niet stopten: “Want volgens de peuters kon de juf zo hard gillen dat het in heel de gang hoorbaar was. Graag wurgde ze ook haar “kippetjes”. Ik denk dat Michelle Martin wel jaloers moet zijn op deze democratische juffen. Al deze fascistische vernederingen vonden plaats in de basisschool (Blokkendoos) in Nazi Antwerpen 1942 anno 2013. De schooldirectrice Les V.S. heeft relaties, van Vlaams sp.a-minister Pascal Smet tot het KABK – Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, de stad waar Joris Demmink (dossier Schadwald) baas is.” De proces-verbalen die opgesteld werden, werden ook door de verspreider van deze onzin op Scribd geplaatst, men kan ze hier lezen.

Met figuren zoals deze die dit soort haat en desinformatie verspreiden, kan het niet meer dan logisch zijn dat deze ouders compleet doorslaan. Zeker wanneer degene die deze zaak begonnen is, Najet Mejdoubi, zelf reeds veroordeeld is voor onterecht klachten in te dienen over dit soort zaken. Ook is zij meerdere keren opgenomen in de psychiatrie en is zij reeds een keer uit de ouderlijke macht ontzet. Maar ook hier heeft deze weblog een antwoord: “Een politiebron dicht bij het onderzoek die collaboreert met de Russische georganiseerde misdaad probeerde zelfs de moeder van een slachtoffer in een zwart daglicht te stellen door aan karaktermoord te doen en door haar te bedreigen. Onze zuster Najet Mejdoubi was volgens hem niet aan haar proefstuk toe is als het om klachten wegens seksuele intimidatie gaat.” Het parket werkt in deze zaak blijkbaar samen met de Russische georganiseerde misdaad.

Dit valt allemaal te vinden op censored31 op blogspot.be Ook via het reeds gelinkte GooglePlus-profiel kan u wat terugvinden over de personen die hier een hysterie rond maken. Zo weet u ook eens wat voor mensen zitten op te hitsen.

11 comments

 1. Nu blijkt zelfs dat in deze politiek-correcte OMGEDRAAIDE WERELD één der autochtonofobe lasteraars een formele klacht indiende tegen één der autochtone leerkrachten , het wordt hoe langer hoe gekker en ergo uiteraard politiek-correcter tot de tiende macht ! En wat “ondernam” het PoCo-pamperende lakse , allochtonofiel Systeem reeds in dit OVERduidelijk WIJ-ZIJ-griezelverhaal ?:
  – het waterkanon werd binnengehouden evenals matrak, lange wapenstok, traangasgranaten en de “Bottinekes” i.p.v. de ZONDER TOELATING betogende meute manu militari uiteen te drijven.
  – plat op den buik voor de krijsende gehoofddoekte militia en hun Mohameds-supporters werd
  het schooltje gesloten kennelijk zonder enige verdedigingsstrategie
  – dus op een week vroeger op congé getrakteerd dan Smetje wil voor andere kinderen die op congé willen gaan !
  – eind Aug nog met een gratis uitstapje verwend; ouders en kinderen als dank voor al die autochtonofobe laster en dol betogend protest !
  – de naam der school veranderen in deze uit één of andere Science Fiction film “Creatopolis”
  welliicht omdat “de Polis” niet repressief mocht optreden tegen dit door,het PoCo Systeem positief gediscrimineerd (“positieve actie”) overbeschermd bevolkingssegment !
  HET POCO SYSTEEM EXCELLEERT IN HET EIEREN LEGGEN ONDER OM HET EVEN WELKE MINDERHEID maar FAALT BIJ ONDERHANDHAVING , tenzij het tegen autochtonen is, die wel het WIJ-ZIJ GRIEZELVERHAAL FEUILLETON in het stemhokje in mei volgend jaar van een laatste electorale aflevering zullen voorzien ; BELGIE BARST !

   1. Noga- of nougatballen dient men wel correct te schrijven om de politiekcorrecte onderzoeksmethodes aan te leren. De klachtneerlegging en het aanstellen van een onderzoeksrechter in deze gevallen van misbruik van minderjarigen (5 jaar ?), doodsbedreigingen in het openbaar en via internet, zou voor de PdK voldoende moeten zijn. Een lokaal politioneel onderzoek zou gezien de samenstelling van de politieraad niet onpartijdig zijn. Of misschien zou het PVDA liefst van al dit onderzoek voeren.

 2. volgend jaar maar weer eens VB stemmen zeker. ben dit gedoe echt helemaal zat aan het worden.

 3. Doorsturen naar de Kranten ,eens zien wat zij er van plaatsen ,niet veel vrees ik , dat past niet in hun “deontologie”

  1. John, de dag nadat het artikel op Rechts Actueel stond, schreven plots alle kranten over deze zaak. Een bewijs trouwens dat Rechts Actueel gevolgd wordt door de media-redacties.

 4. Dezelfde LASTER + EERROOF over de imaginaire pedofilie vindt U op de Sharia blog :
  http://www.censored31.blogspot.com GE MOET HET LEZEN OM DIE SMEERLAPPERIJ TE KUNNEN GELOVEN. En dan maar razen over vermeende “pedofilie”(sic) terwijl hun gidsende Profeet toch met het kindbruidje Aisha bint Abu Bakr “huwde”(sic) ! Straf staaltje van “consequent mohamedaans denken” zeker ????? Uit een bericht van een Antwerpse Gazet van de LINKSE oever blijkt de Blokkendoos de ouders en kinderen ZELFS nog trakteren op een uitstap in Augustus !!!!!! Als “dank” zeker , politiek-correct plat op de buik voor de lasterende hoofddoekjes militia die met hun valse aantijgingen en ophitsing nog bekwamen dat hun kinderen meer dan een week vroeger vakantie uit de brand sleepten zodat ze in de mogelijkheid waren om eerder op congé te gaan (naar Marokko) dan kinderen uit andere scholen, waar overwegend autochtone kinderen zitten ! ONTHOUDEN IN HET STEMHOKJE VOLGEND JAAR IN MEI zodat u het PoCo-Systeem electoraal vonnist, dat door zijn “verdraagzaamheid”(sic), in feite laffe en lakse permissiviteit, deze PoCo-excessen mogelijk maakte en bij gebrek aan inzet van een waterkanon, liet aanslepen ! Als dat geen puur en onversneden “autochtonofoob racisme” is waar de beide geviseerde autochtone leerkrachten (hun namen zijn met google te vinden) op lage, laffe, lasterende wijze slachtoffer van zijn, hoe zou het dan anders wel dienen gequalificeerd te worden ? In een fictief vice-versa scenario waar lasterende autochtone fanatici allochtone leerkrachten van imaginaire pedofilie zouden beschuldigen, zou het PoCo-Systeem en het PoCo-journaille als lang “RACISME” gekrijst hebben, dan wel uiteraard ik herhaal DAN WEL !!!!!!!!!!!!! Ik durf verwedden dat het PoCo-systeem het hele gedoe in PoCo-mootjes gaat hakken en in de Poco-doofpot gaat laten proppen omdat het “gefundenes Fressen” munitie zou kunnen zijn voor de electorale campagne van één bepaalde partij, die er dus ALLE belang bij heeft om de afhandeling van dit schrijnend geval van expliciete autochtonofobe haat op de hielen te blijven volgen en hun er hun objectief-correcte vuurtorenlicht te laten op stralen telkens het Poco-Systeem het probeert in de politiek-correcte schaduw te sleuren om het in de PoCo-doofpot te dumpen vooraleer ons electoraal vonnis van mei 2014 het PoCo-systeem Belzjieke in zijn voegen zal doen kraken en hopelijk ineenstuiken in ons EigenVolks belang ! Want de miserie die de tricolore vaudeville ons aandoet, is echt “teveel is trop en trop is teveel” zoals een notoir pensendraaier die voor fraude veroordeeld werd, placht te zeggen !

  1. Het is OVERDUIDELIJK een WIJ-ZIJ-verhaal al zet Links en gauchistisch canaille-journaiile uit collaborerende media er een PoCo-paravent ter camouflage omheen ; we kijken er immers toch dwars doorheen ! Het zal er stuiven na de Moeder-Aller-Verkiezingen in mei volgend jaar en telgen van het Eigen Volk zullen die electorale storm veroorzaken !

  1. Kennelijk lijkt die te wachten tot het niveau van de overvolle politiek-correcte doofpot enigszins gezakt is, om het er dannog tot aan de rand bij te kwakken. Of…. hebt u al ooit eens Belzjikse jurisprudentie gelezen over autochtonofoob racisme, waarbij het PoCo-Systeem MINSTENS de perceptie wekt dat dit op discriminerende wijze nooit enigerlei rechtspraak zou mogen krijgen ? Het valt te verwachten dat de te zware tricolore doofpot eerstdaags doorheen de aardkorst zakt en bij onze antipoden als petroleum naar boven spuit, mogelijk wel met enkele dikke onverteerbare rest brokken over de Bende van Nijvel en over de netwerken omheen Marc Dutroux , die ondanks de hoge druk binnen onze Blauwe Knikker niet vloeibaar te krijgen lijken ! ONTHOUDEN IN HET STEMHOKJE VOLGEND JAAR zodat we het tricolore hobbelpaard definitief zouden kunnen doen kapseizen !

 5. De echte “” ondergrondse “” reden, van deze hetse was de ramadam en vertrek naar Makako !!! Kinderen waren verplicht, tot de laatste schooldag aanwezig te zijn !! Zij wilden vertrekken 1 voor de start van die ramadam, nog in de laatste schoolweek !!! Veroorzaak zo een hetse, 14 dagen op voorhand : SCHOOL ZAL SLUITEN LAATSTE WEEK EN ZIJ KUNNEN MET EEN GERUST HART …. VERTREKKEN !!! Heb deze vaststelling reeds doorgegeven aan politie !!! ENNE ZIJ GAVEN MIJ OOK GELIJK !!!! ZOU WORDEN NAGETROKKEN !!!!

Comments are closed.