Dankzij Sp.a kan de migratiebroedmachine op beide oren blijven slapen.

kinderenDat de Vlaamse socialisten hun electorale achterban niet uit het oog verliezen, bleek dit weekend uit de kranten. De Sp.a pakte bij monde van Ingrid Lieten (Vlaams Sp.a-minister voor media, innovatie en armoedebestrijding) in de linkse krant De Morgen uit met een heus actieplan tegen kinderarmoede. Lieten liet er ook geen misverstand over bestaan dat het plan gericht was tegenover kinderen uit eenoudergezinnen en vooral om ook de gekleurde kinderarmoede aan te pakken.

Men kan zich eerst en vooral afvragen waarom een minister van armoedebestrijding op het einde van de legislatuur uitpakt met een voorstel om de kinderbijslag te hervormen om zo de kinderarmoede aan te pakken. Verkiezingen in aantocht? Hoe kan het ook anders! Het is die socialisten niet te doen om het effectief cijfer van de kinderarmoede te doen dalen, maar wel om electorale zieltjes te winnen natuurlijk. Dit soort van voorstellen past in de socialistische strategie om op gemakkelijke manier mensen uit de hand van de rode partij te laten eten.

De kinderbijslagprocedure vereenvoudigen zodat de ongeletterde migrant zonder enige moeite meer geld uit de sociale kassen kan (blijven) putten. Nergens wordt er in dit voorstel gesproken om de armoede terug te dringen door de immigratievoorwaarden te verstrengen, een deftig integratiebeleid, een kordaat arbeidsbeleid, anticonceptiepromotie bij sociaalzwakkere gezinnen enzovoort.

Dat onze Vlaamse traditionele media kritiekloos dit voorstel toejuichen, verbaast niemand meer. Als het van de Sp.a komt dan is het sowieso wel goed voor de maatschappij, zekers? Of erger nog de blinde adoratie voor de kameraden tegen alles wat (centrum)rechts is!

Het mag duidelijk zijn dat de migratiebroedmachine de komende jaren wederom op beide oren kan slapen als de Sp.a mee de lakens mag uitdelen. De sociale kassen mogen dan wel kreunen onder enorme last van de migratie, maar daar hebben de sossen ook een oplossing voor. Het alom bekende stigma dat de werkende middenklasse het (te) goed heeft en dat de zwaarste schouders de zwaarste lasten maar moeten dragen. Met andere woorden dat de cirkel pas rond is wanneer de werkende middenklasse de lasten blijft dragen voor de steeds groter wordende onderstroom van ongeletterde gekleurde armoede die diezelfde rode rakkers mee aan de macht houdt!

4 comments

  1. Lossen en laden in het moederhuis is investeren in gratis kindergeldaandelen. Enkel het Eigen Volk doet hier blijkbaar niet voldoende aan mee zodat onze omgekeerde bevolkingspiramide hopeloos met zijn punt in het zand verzinkt !

  2. En wij maar belastingsgeld in het Belzeikse spaarvarken proppen, nolens volens en met de tricolore bajonet in onze rug en de PoCo’s het maar optrakteren , vaak ja bijna meestal aan al wie NOOIT één cent bijdroegen in het spaarvarken ! UW ELECTORAAL VONNIS KAN IN MEI 2014 !

  3. Enkel een volksopstand kan dit stoppen,maar de bobo’s de linkse caviaar sossen zitten via allerlei constructies in allerlei raden mee aan de vetpotten ,

  4. Het is hun alleen te doen om stemmen te ronselen de gewone burger zal er wel voor opdraaien
    die OCMW steunders zullen nooit geen pensioen betaald hebben en dan is het geld op een ander zal het wel oplossen ;

Comments are closed.