Soenni-geestelijke wil ‘graag 10 kelen doorsnijden’

Bij een betoging in Libanon heeft een soenni-geestelijke even duidelijk gemaakt wat hij zou willen doen met de ‘Hezb-satan’, een verbastering van het woord ‘Hezbollah’. De sjiietische Hezbollah vecht vanuit Libanon mee met de regering van de Syrische president Assad tegen de terroristen van Al-Nusra.

Shafi Al-Ajami:

“Ik vraag de moedjahedien in Syrië om leden van de Hezb-Satan [verbastering van Hezb-Allah] levend in handen te krijgen, zodat we hun bekentenis kunnen horen.
Ik wil daarna graag het plezier hebben van het doorsnijden van hun keel.”

Menigte: “Allah Akbar” [Allah is het grootste].

Shafi Al-Ajami: “Spaar er alsjeblieft tien van, voor mij. Zodat als ik daar naar toe ga, ik de eer zal hebben om hun keel door te snijden.”

Menigte: “Allah Akbar.”

Dat wil deze islamitische geestelijke zijn mede-moslims aandoen. Kunt u nagaan wat zijn plannen zijn met joden, christenen en andere minderheden…

Bron:
http://likud.nl/2013/06/islamitische-geestelijke-laat-mij-tien-kelen-doorsnijden/

10 comments

 1. Dient het hoofd van het slachtoffer ook eerst naar Mecca gericht, volgens het halal ritueel, alvorens de keel wordt overgesneden ? Weet iemand dat want ik ben nog maar pas beginnen de “multiculturele verrijking” te bestuderen ???

 2. Hebt u zoiets al horen beweren door een Katholiek of Anglicaans priester, een Protestantse dominee, een Othodioxe of Koptische pope, een Joodse Rabbijn ????? Neen ? Ikke ook niet !

 3. Wie nu nog twijfelt aan de multiflauwekulti “verrijking” (sic) waarop Mohamedanen de wereld trakteren, die is niet erg politiek-correct !

 4. Ik herinner mij een massa-moord door ene Breivik op een zomerkamp van de Sociaaldemocratische(?) Noorse Arbeidspartij op Utoya. Enkele slachtoffers bleken te behoren tot de jongeren van Hezbollah, waarmee de socialisten (wereldwijd) vriendschapsbanden hebben. Nu deze Assad, ook een socialist, openlijk steunen slaan onze media wild om zich heen. In een uiterste poging om hun ideaal; het salafisme en wahabisme, openlijk te steunen, keren zij zich tegen hun oude helden.

 5. U mag altijd artikelen overnemen, maar dan wel met bronvermelding.

  NVDR: Terechte bemerking, doen we normaal altijd, is deze keer over het hoofd gezien. Excuus.

  1. Kijk en dat soort gasten wil IK niet in Nederland hebben, gek he??!!

 6. De andere kant is niet beter ;die snijden het hoofd af met een oud mes.

 7. Bij sommige reaxies zou uitdrukkelijk vermeld moeten staan dat het om (flauwe en/of slechte) humor gaat, naïeve personen zouden anders die reaxies wel eens voor ernstig kunnen nemen.

Comments are closed.