EDLbetogingDe nationalistische Engelse anti-islam-beweging EDL (English Defence League) heeft duidelijk nog steeds de wind in de zeilen. De recente racistische moord op een blanke soldaat in Londen door twee moslimnegers heeft opnieuw bewezen dat de beweging gelijk heeft: de tijd is gekomen om actief op straat in het verzet te gaan tegen de islamisering van onze landen, en te tonen aan de moslims dat alleen de Europeanen baas zijn in hun eigen straten en wijken.

Vandaag trok een betoging van de EDL door de straten van Newcastle; vele duizenden Engelsen namen deel. Slogans als ‘Allah, who the fuck is Allah’ en ‘stick your islam up your ass’ zijn niet echt subtiel, maar maken wel duidelijk dat de Engelsen stilaan de buik vol hebben van multicriminaliteit en politieke correctheid…  Dat is bijzonder hoopgevend, vooral omdat ook tegen de EDL door de Britse staat en linkse media het hele arsenaal wordt gebruikt: broodroof, intimidatie, bangmakerij, politiegeweld, tot arrestaties en gevangenisstraffen toe.  Maar blijkbaar krijgt dat de beweging niet klein.  Hier de site van de EDL.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

17 reacties op “Grote betoging English Defence League (EDL) in Newcastle (UK)”

 1. Indo-Europese Macho-Man

  Waarom wordt er hier in Vlaanderen zo geen organisatie opgericht ? Als een “Forum van Joodse Organisaties” (www.fjo.be) terecht kan en mag op basis van constitutioneel gewaarborgde Vrijheid van Vereniging , moet een “Forum van Indo-Europese Organisaties” toch ook kunnen, vermits ons bevolkingssegment door onze (voorlopig althans nog) numerieke meerderheid het hoogste volume aan belastingsgeld ophoest !

 2. mooi monochroom Vaanderen

  Waarom geven wij niet zoveel blijk van assertieve zelfverdediging en boomvaste wil tot zelfbehoud ?

 3. Nationalistisch Partizaan

  NOG langer uitstellen heeft geen zin, dat is enkel “uitstel van executie”, voor ons, Dhimmi !

 4. hart verwarmend , volgende keer een afzakken met VP naar ginder ?

 5. Het volk kan de relschoppers aan in Zweden, iets wat de politie niet kon…

  1. Blanke Schildwacht

   DAT is echte basisDEMOCRATIE ; de MACHT van het Eigen Volk !

 6. Bulldozer Mestkever

  Dat KAN toch niet anders : UIT ZELFBEHOUD EN ZELFVERDEDIGING want wij zijn het anti-blank racisme KOTSBEU !

 7. Als ze nu nog niet weten dat de islam een geloof van gruwel en geweld een gematigde moslim bestaat niet dan kent hij de Koran niet of niet willen kennen twee derden in de Koran predikt haat tegen een niet gelovige ,je zal een kristen of een jood niet als vriend nemen wand hij is een afvallige en je zal hem ter dood brengen ,en wie de islam verlaat moet het zelfde lot tegen komen ;

 8. Wat al 30 jaar wordt verkondigd door tegenstanders van de multiculturele samenleving is werkelijkheid aan het worden. En nog steeds zijn er debielen die dat (KNIP) blijven verdedigen, vooral links is bang om zijn multiculturele stemmers te verliezen om zo overal uit de regeringen te worden geschopt. Als we onze kinderen en kleinkinderen willen veilig stellen dan is dergelijke acties meer dan nodig, (KNIP) Het is 1 voor 12.

 9. Dit moet een volgende keer in alle Europese steden tegelijk plaatsvinden,ik teken er voor! SAMEN STERK!!!

 10. Philip Beyaert

  Prachtig om te zien ! Misschien een idee om eens door Brussel te trekken ook ?

 11. Nationalistisch zou ik de EDL niet durven noemen. Zij hebben maar één thema en dat is anti-islam. De EDL is vandaag niet meer dan een marionette van de zionistische beweging in Engeland.

 12. hoog tijd dat ook bij ons reacties loskomen ,voor ook hier slachtoffers moeten vallen in naam v.die barbaarse woestijn godsdienst

 13. Hartverwarmende beelden! Wat goed om te zien dat mensen toch de straat op durven te gaan en te protesteren tegen de bron van haar en racisme!

 14. Ratteke Maurice

  EINDELIJK DE EERSTE STAP TEGEN ONZE ONDERDRUKKING EINDELIJK

  1. Hopelijk een eerste stap naar Gelijke Rechten voor Eigenvolkse Mensen, die zo vaak achteruitgestoken worden ten bate van om het even welke OVERbeschermde OVERgepamperde minderheid via positieve DISCRIMINATIE vermomd als “positieve actie”(sic) in PoCo-bargoens newspeak

Trending

%d bloggers liken dit: