moslimsopstraatinseefhoekUit onze mailbox:

12 mei 2013 – 13.05 uur, Antwerpen-Noord, Jan Palfijnstraat te hoogte van het nr 25. Op nog geen 100 m van het politiebureau, moslims aan het bidden op het voetpad. Ze hebben er zelfs het voetpad voor afgesloten met 2 fietsen.

Politie zegt er niks aan te kunnen doen. Een van die gasten verbood omstaanders om foto’s te maken.

Eigen regels en wetten dus in dit deel van de stad. Is dit Antwerpen of zitten we in Mekka?
Bewoners worden weggejaagd uit hun vertrouwde buurt. Wat als iemand met een rolstoel daar moet passeren?

Wetende dat Antwerpenaren voor alle geplande activiteiten een aanvraag moeten indienen (b.v. BBQ, feesten, springkastelen, enz…). Terrasjes die buiten de lijnen staan worden beboet en hier mogen ze de straat gewoon afsluiten en innemen met 2 fietsen.

moslimsopstraatinseefhoek

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

12 reacties op “Moslims palmen straat in in Seefhoek”

 1. Vermits er kennelijk geen toelating gevraagd werd om het voetpad te blokkeren, mag om het even welke groep hondenliefhebbers met Mechelse Schepers in beide richtingen over het voetpad wandelen, ook al hebben Mohamedanen het niet zo op honden begrepen….

 2. eigenlijk zou je een kerkdienst moeten houden op de Meir en kijken wat er gebeurd. En in geval van politie optreden acuut een klacht indienen. ben benieuwd waar die gaat eindigen :)

 3. Christen Hond

  De Politie kan daar WEL tegen optreden en indien ze het niet zouden willen bij klacht van een voetganger wiens doorgang op het voetpad belemmerd wordt, kan die toch een claim indienen bij het Comite P tegen de “verdraagzame”(sic) PERMISSIEVE politieagenten !

 4. Jean Marie TYTECA

  Hoeveel GAS-boetes (minstens 17) werden er uitgeschreven aan 250,-euro per stuk ? Blijkbaar is alleen de autochtoon een mogelijk overtreder.

 5. Georges Pauwels

  Wat een schande dat de gemeente zoiets toelaat.Dat is zonder enige twijfel een overtreding waar een boete moet opgegeven worden.Zijn die moslims nu al niet meer tevreden met hun moskees om te bidden.Dat is dus weer pure provocatie tegen onze waarden en normen.Als de katholieken zoiets deden waren de moslims onmiddellijk geschockeerd en zouden er in de media debatten komen over racisme en provocatie door de christenen.

 6. Ik heb ook jaren in de seefhoek gewoond,
  dank u wel socialisten om te toekomst te verkloten.

 7. Marnix Michiels

  Enkele weken geleden, op 1 mei, kregen meer dan driehonderd Antwerpenaren nog een boete omdat zij op een feestdag vuilnis op hun stoep hadden staan. Nochtans zorgt dít vuilnis voor veel meer hinder, te weten: verkeershinder, geluidshinder, geurhinder,… Dit wordt echter wel toegelaten. Blijkbaar kan men zich meer veroorloven indien men uit de woestijn of het oerwoud komt. Is men echter een blanke Vlaming, dan dient men te gehoorzamen en vooral géén vragen te stellen. Tijd voor een Groote Kuisch, letterlijk in dit geval!

 8. Leon des Flandes

  Hoed er een kudde zwijnen door de straat…………

 9. John Wolfe bange flikken

  Er is nochtans ,meer blauw op straat ,om de autochtone burger te overstelpen met allerlei debiele verkeersboetes,en pestgedrag van het gerecupereerde blauwe clubje bange flikken.

  1. Wat heeft dat nu met de flikken te maken!! Die debiele verkeersboetes moeten er zijn want er zijn heel wat debiele chauffeurs die zich niet aan de wegcode kunnen houden. Heeft niets met pesten te maken als je een beetje normaal gedraagt.

 10. Zouden Christenen dat in Saoudie-Arabie ook mogen ?

  1. is dat dan geen discriminatie

Trending

%d